HAOS U KELNU PRED DOLAZAK PARTIZANA I GROBARA: Nemačka policija upala u 16 kuća i masovno hapsila navijače nemačkog kluba
Foto: Tviter

Huligani na udaru

HAOS U KELNU PRED DOLAZAK PARTIZANA I GROBARA: Nemačka policija upala u 16 kuća i masovno hapsila navijače nemačkog kluba

Fudbal -

Nemačka policija izvršila je rano jutros veliku raciju po Kelnu.

Na meti su bili navijači FK Keln, koji u četvrtak dočekuje Partizan u utakmici 3. kola Lige konferencija.

Kako prenose nemački mediji, policija je upala u 16 kuća u kojima stanuju vođe navijača. Priveden je određeni broj navijača.

Osim što je utakmica Keln - Partizan proglašena za utakmicu visokog rizika, zbog mogućeg sukoba domaćih navijača i grobara, hapšenje je usledilo i zbog divljanja huligana Kelna u Nici.

Više hiljada navijača Kelna je prisustvovalo utakmici na Azirnoj obali, a deo njih je pravio velike nerede na stadionu Alijanc rivijera. Napustili su deo tribine namenjen gostima i krenuli u otvoreni sukob sa navijačima rivala, takođe raspoloženim da provociraju i spremim na kavgu. Zbog toga je početak duela timova koji se se nalaze sa Partizanom i Slovackim u istoj Grupi D bio odložen.

Uvertiru za ono što se upravo dešava na stadionu u Nici, ultrasi bundesligaša napravili su tokom popodneva kada su demolirali nekoliko lokala u centru grada.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track