JAN-KARLO SIMIĆ OSVETLAO OBRAZ MILANEZA: Fudbaler koji je odabrao da igra za Srbiju strelac u Londonu u omladinskoj Ligi šampiona!
Foto: Instagram

pogodak srbina

JAN-KARLO SIMIĆ OSVETLAO OBRAZ MILANEZA: Fudbaler koji je odabrao da igra za Srbiju strelac u Londonu u omladinskoj Ligi šampiona!

Fudbal -

Susret omladinske Lige šampiona između Milana i Čelsija (1:1), obeležio je i pogodak mladog Srbina Jan-Karla Simića.

Sedamnaestogodišnji defanzivac stigao je ovoga leta u redove Rosonera iz Štutgarta i pridružio se sunarodniku Marku Lazetiću, nekadašnjem napadaču Crvene zvezde.

Simić od tada nastupa za omladince Milana u Primaveri, a danas je zablistao i u utakmici Lige šampiona za omladince u kojoj je italijanskom gigantu doneo bod protiv Čelsija.

Srpski štoper je u 10. minutu odlično reagovao u šesnaestercu Plavaca, pošto je u mrežu pospremio jedan odbitak nakon pokušaja Čake Traorea iz slobodnog udarca.

Golman Čelsija Ted Krud loše je ragovao nakon prekida, a Simić je spremno dočekao loptu u petercu i doneo radost gostima.

Do kraja utakmice londonski tim je uspeo da izjednači preko Lea Kastldina u 65. minutu, ali su bodom svakako zadovoljniji Rosoneri koji su zadržali prvo mesto na tabeli sa pet sovojenih bodova, koliko ima i drugoplasirani Salcburg.

Treće mesto zauzima zagrebački dynamo sa tri boda, dok je na dnu Čelsi sa dva boda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track