TRENER KELNA POD BARAŽNOM PALJBOM ZBOG PORAZA OD PARTIZANA: Nemci krive Baumgarta za neuspeh od Srba i odmaranje sedmorice igrača
Foto: Profimedia

KRITIKE

TRENER KELNA POD BARAŽNOM PALJBOM ZBOG PORAZA OD PARTIZANA: Nemci krive Baumgarta za neuspeh od Srba i odmaranje sedmorice igrača

Fudbal -

Partizan je pobedio Keln u gostima golom Svetozara Markovića, a tamošnji mediji bukvalno su razapeli trenera "jarčeva" Štefena Baumgarta.

Štefen Baumgart
foto: Profimedia

Crno-beli su trijumfovali rezultatom 1:0 i tako zaseli na prvo mesto grupe u Ligi konferencije. Nemački mediji Baumgarta krive za poraz, jer smatraju da previše rotirao čuvajući ekipu za bundesligaški derbi za Borusijom Menhengladbah u nedelju.

Svetozar Marković
foto: www.partizan.rs

Trener Kelna je u odnosu na tim koji je savladao Borusiju Dortmund (3:2) u prošlom kolu Bundeslige odmraoa čak sedmorica fudbalera protiv Partizana.

- Nemamo mi A i B tim. Da smo pobedili, svi bi sada pričali da sam dobro odlučio. Kada ne pobedimo svaka se odluka preisputuje. Iz mog ugla, rezultat nema veze sa rotacijama. Uostalom, ja odlučujem, zato sam ja trener, a ne bilo ko drugi. I nastaviću to da radim. Ne pričamo o A i B timu, jer mi nemamo A i B ekipu - pokušao je da objasni Štefen Baumgart.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track