Runi: Ronaldo se u svlačionici stalno ogledao

Runi: Ronaldo se u svlačionici stalno ogledao

Fudbal -
Fudbaler Mančester junajteda i engleske reprezentacije Vejn Runi otkrio je u svojoj biografiji da je Kristijano Ronaldo pored mesta u svlačionici uvek imao na raspolaganju ogledalo

Vejn Runi je u knjizi "Moja dekada u Premijer ligi", koja će uskoro ugledati svetlost dana, dosta prostora posvetio njegovom odnosu sa Ronaldom i, suprotno tvrdnjama mnogih, napisao da je sa Portugalcem imao izvanredan odnos.

"Pored Ronaldovog mesta u svlačionici Old Traforda moralo je uvek da stoji ogledalo. U vreme kada sam igrao s Ronijem jedina stvar koju sam uvek primećivao je njegova rutina uoči svake utakmice. Pre nego što smo izlazili na zagrevanje Ronaldo je najpre obukao dres, pa obuo kopačke, a onda se okrenuo prema ogledalu i gledao zaljubljeno u svoj odraz. Ako i postoji osoba koja je samouverenija od Ronalda, ja je još uvek nisam upoznao", napisao je Runi.

Fudbalska javnost na Ostrvu pisala je da su Runi i Roni u lošim odnosima i da je Portugalac morao da napusti Junajted upravo zbog Vejna. Svađa je navodno izbila tokom Svetskog prvenstva 2006. godine, kada je Runi zaradio direktan crveni karton na meču Engleska - Portugal, kada je namerno zgazio po intimnim delovima tela Rikarda Karvalja, a Ronaldo tražio od sudije da isključi engleskog napadača.

"Kada sam ga sreo u tunelu posle utakmice, nisam mogao da ga okrivim za bilo šta. On je jednostavno želeo pobedu za svoju reprezentaciju. Mnogi mediji su posle toga pričali da je napustio Mančester zbog neslaganja sa mnom, ali to su obične gluposti. Istina je da smo se Ronaldo i ja uvek slagali. On je dobar momak i bilo je sjajno deliti svlačionicu sa takvim igračem", dodao je Runi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track