POTCENIO PARTIZAN, PA SE IZBLAMIRAO U BUNDESLIGI: Keln još ne može da se oporavi od ŠOKA protiv crno-belih, trener u depresiji!
Foto: Profimedia

novi debakl

POTCENIO PARTIZAN, PA SE IZBLAMIRAO U BUNDESLIGI: Keln još ne može da se oporavi od ŠOKA protiv crno-belih, trener u depresiji!

Fudbal -

Fudbaleri Kelna su poraženi u Bundesligi od Borusije iz Menhengladbaha sa 5:2, a domaćin je zasluženo stigao do ubedljive pobede. Trener Kelna Štefan Baumgart je džabe odmarao sedmoricu igrača protiv Partizana, a skupo ga je koštalo i što je potcenio crno-bele!

Očigledno, Keln još ne može da se oporavi od šokantnog poraza na svom stadionu od partizana pred 47.000 gledalaca! Trener Baumgart kao da je pao u depresiju, lice je pokrio rukama, ne može da veruje šta ga je sve snašlo.

Fridrih je doveo Borusiju u prednost u 27. minutu utakmice, bio je korner sa desne strane, pogodio je glavom na sjajan način.

Samo četiri minuta kasnije Kajnc je uspeo da izjednači iz kaznenog udarca, da bi isti igrač zbog udarca laktom zaradio drugi žuti karton u prvom minutu nadoknade poluvremena, što je u potpunosti otvorilo meč jer je tom prilikom napravio i penal Bensebaini je bio siguran, pogodio je za 2:1.

U nastavku rapsodija Gladbaha, Štindl je u 47. povisio na 3:1, Bensebaini je pogodio svoj drugi gol za 4:1, da bi gosti preko Huseinbašića smanjili na 4:2.

Nisu se zaustavili domaći, uspeli su da postignu još jedan gol i to preko Tirama u 1. minutu nadoknade utakmice.

Keln je u očajnoj formi, odlične vesti za Partizan imajući u vidu da u četvrtak igraju upravo u Humskoj!

Borusija je upisala četvrtu pobedu u prvenstvu i sa 15 bodova zauzima šesto mesto na tabeli. Keln je na devetoj poziciji sa 13 poena.

U narednom kolu, Borusija će gostovati Volfsburgu, dok će Keln dočekati Augzburg.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track