SRPSKI REPREZENTATIVAC BOCNUO HRVATSKE NOVINARE: Strahinja Pavlović zapevao poznatu PESMU, a onda iznenadio sve prisutne
Foto: Profimedia

LIGA ŠAMPIONA

SRPSKI REPREZENTATIVAC BOCNUO HRVATSKE NOVINARE: Strahinja Pavlović zapevao poznatu PESMU, a onda iznenadio sve prisutne

Fudbal -

Reprezentativac Srbije, Strahinja Pavlović, na interesantan način je privukao pažnju hrvatskih novinara nakon remija njegovog Salcburga protiv Dinama (1:1) u Zagrebu, u utakmici četvrtog kola Lige šampiona.

Dok je njegov saigrač i reprezentativac Bosne i Hercegovine Amar Dedić odgovarao na pitanja hrvatskih novinara, Pavlović je prolazeći pored njih glasno zapevao.

Kako je dobro, vidjeti te opet. Staviti ruke na tvoja ramena…“

S obzirom da su to stihovi poznate pesme Novih fosila koju često pevaju navijačli Dinama - Bed blu bojsi, to je izazvalo oduševljenje okupljenih hrvatskih novinara, koji su pohvalili Pavlovića zbog pevanja „Dinamovih pjesama“.

Strahinja Pavlović
foto: Profimedia

Međutim, Pavlović koji je ponikao u Partizanu, odgovorio im je:

A ne, nije to Dinamova pesma“, jer nju rado pevaju i navijači srpskih klubova.

Poznato je da navijači Crvene zvezde često pevaju ovu pesmu na košarkaškim utakmicama, ali u prerađenoj verziji i u situacijama kada Zvezda ima pozitivan rezultat protiv ekipa kao što su Cedevita, Budućnost, pa i Partizan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track