DRAGAN IZ SARAJEVA I IGOR IZ PRIZRENA PRATE ZVEZDU U STOPU: To je bolest kojoj nema leka, ali mi ga i ne tražimo (FOTO)
Foto: Aleksandar Radonić

NAVIJAČI U BUDIMPEŠTI

DRAGAN IZ SARAJEVA I IGOR IZ PRIZRENA PRATE ZVEZDU U STOPU: To je bolest kojoj nema leka, ali mi ga i ne tražimo (FOTO)

Fudbal -

Šetajući čuvenom Vaci ulicom u Budimpešti, reporter Kurira naleteo je na navijače Crvene zvezde.

Stara ekipa Dragan iz Sarajeva i Igor iz Prizrena nastanjeni već dve decenije u Beogradu rado su pristali na razgovor. Zbog Zvezde su stigli u glavni grad Mađarske, sa samo jednim ciljem, da još jednom slave pobedu u Ligi Evrope.

navijači Zvezde
foto: Aleksandar Radonić

- Gde ide Zvezda, idemo i mi. Dođemo kolima, redovno pratimo voljeni klub. Bili smo u Atini, Salcburgu, Napulju... Gledamo i Surdulicu, Javor... Ne pravimo razliku. Zvezda je bolest kojoj nema, ali mi i ne tražimo leka - priča raspoloženi Dragan.

U Budimpeštu su stigli automobilom, gotovo bez problema.

- Rekoše nam da krenemo bez obeležja, evo u majicama smo, kao što vidite. Na granici su nas pitali gde ćemo, rekosmo - u Budimpeštu! Ha, ha, ha... Nećemo da ih lažemo - priča Dragan, dok Igor nastavlja:

- Uzeše nam pasoše, proverite, rekosmo, nemamo mi tih problema. Sve smo brzo završili i stigli u Budimpeštu. Sad smo ovde, čekamo početak utakmice, uživamo u ovom lepom vremenu. Popijemo tri do četiri piva, ogladnimo, jedemo i na stadion da navijamo za Zvezdu!

Pitali smo Dragana i Igora kakav rezultat očekuju večeras.

- Iskreno, bez euforije, minimum nerešeno. Ako odigramo kao u Beogradu, dobijamo. Od nas zavisi - optimista je Dragan, a Igor dodaje: - Da vam kažem, 1:0 za nas bi bilo najbolje.

(Specijalni izveštač iz Mađarske - Aleksandar Radonić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track