MAGIJA SALAHA O KOJOJ SE PREMALO PRIČA! Kanselo nije znao šta ga je snašlo, ovo je potez koji će se dugo pamtiti (VIDEO)
Foto: Profimedia

SVAKA ČAST

MAGIJA SALAHA O KOJOJ SE PREMALO PRIČA! Kanselo nije znao šta ga je snašlo, ovo je potez koji će se dugo pamtiti (VIDEO)

Fudbal -

Liverpul je savladao Mančester siti u utakmici 12. kola Premijer lige, rezultatom 1:0, a meč je obeležio fantastičan potez Salaha pre postignutog gola.

Golman "Redsa" Alison, poslao je dugu loptu na polovinu Sitija u 76. minutu, a Salah je veoma spretnom reakcijom i fintom tela izbacio defanzivca gostiju Žoaa Kansela, koji je nakon toga mogao samo da posmatra kako Egipćanin postiže gol.

Tako je Salah još jednom pokazao kakvu magiju poseduje u nogama, i sa koliko osećaja igra ovu igru.

Kanselu sa druge strane ova utakmica neće ostati u lepom sećaju, jer deluje da je, i pored majstorije Salaha, ipak mogao bolje da reaguje u ovoj situaciji. On je inače jedan od standardnih igrača Sitija u ovoj sezoni i nije propustio nijednu utakmicu.

Naredni meč u Premijer ligi Liverpul igra protiv Vest Hema na svom terenu već u sredu, dok Siti u subotu dočekuje Brajton.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track