ŠOKANTNA VEST ZA ŠVAJCARSKU PRED MUNDIJAL: Povreda ključnog igrača! Bez njega im se crno piše protiv SRPSKIH GOL MAŠINA!
Foto: Profimedia

šamar

ŠOKANTNA VEST ZA ŠVAJCARSKU PRED MUNDIJAL: Povreda ključnog igrača! Bez njega im se crno piše protiv SRPSKIH GOL MAŠINA!

Fudbal -

Žestok udarac doživela je reprezentacija Švajcarske pred predstojeći Mundijal u Kataru.

Jedan od ključnih igrača ekipe selektora Murata Jakina, iskusni golman Jan Zomer, doživeo je sinoć na utakmici Kupa Nemačke povredu skočnog zgloba.

Kapiten i najbolji igrač Borusije Mehengladbah nezgodno je doskočio na meču protiv Dramštada. Pokušao je da nastavi meč, međutim, samo četiri minuta kasnije seo je na travu i zatražio izmenu. Sa bolnom grimasom na licu napustio je teren i ozbiljno zabrinuo ljubitelje fudbala u Švajcarskoj.

Još uvek nije poznato koliko je povreda ozbiljna i da li je ugrožen njegov nastup na Mundijalu u Kataru, na kojem će Švajcarska igrati u grupi sa Srbijom.

Do starta Svetskog prvenstva ostalo je samo mesec dana i svaka povreda predstavlja ogroman problem.

Ukoliko se ispostavi da Švajcarci neće moći da računaju na svog prvog golmana, to će biti ozbiljan šamar za tim Murata Jakina, a našim napadačima biće značajno olakšan posao na meču protiv Švajcaraca.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track