NOVI UGOVOR ZA VELIKU ZVEZDINU NADU: Pao je potpis do 2025. godine, crveno-beli MODRIĆ ostaje na Marakani!
Foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

produžili saradnju

NOVI UGOVOR ZA VELIKU ZVEZDINU NADU: Pao je potpis do 2025. godine, crveno-beli MODRIĆ ostaje na Marakani!

Fudbal -

Pre desetak dana ugovor sa Crvenom zvezdom produžio je Gelor Kanga, a danas je to uradio još jedan fudbaler crveno-belih.

Veljko Nikolić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Veljko Nikolić, koji je u ranijem periodu imao velikih problema sa povredama, nosiće dres Crvene zvezde do juna 2025. godine. Momku koji je kao omladinac 2016. godine došao na Marakanu iz OFK Beograda, ugovor sa šampionom države isticao je narednog leta.

Veljko Nikolić (23) za sada nije ostavio veliki trag na stadionu "Rajko Mitić". Imao je utakmice od sjaja do očaja, čemu su najviše kumovale povrede. Pre nekoliko godina čelnici kluba sa Marakane poredili su ga sa Lukom Modrićem, fudbalerom Reala iz Madrida, međutim Nikolić barem za sada, nije uspevao da potvrdi veliki potencijal.

U dresu Crvene zvezde odigrao je 77 utakmica i dao deset golova. Ni kod Vladana Milojevića, ni kod Dejana Stankovića nije uspevao da se izbori za mesto standardnog igrača. Hoće li u tome uspeti kod Miloša Milojevića, pokazaće vreme.

Veljko Nikolić
foto: www.crvenazvezdafk.com

U leto 2021. godine Crvena zvezda je za Veljka Nikolića imala ponude Spartaka iz Moskve i Los Anđeles Galaksija vredne 5.000.000 evra. Međutim, zbog transfera nije došlo. U januaru 2022. Slavija iz Praga bila je zainteresovana za veznog igrača, međutim ponuda iz Češke nije bila izdašna i čelnici sa Marakane nisu želeli ni da pregovaraju o prodaji.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track