KAKAV SUSRET! Ćiro objavio sliku sa Prosinečkim: Pitali su me iz Luvra da im ustupim ovu fotografiju... (FOTO)
Foto: Pritnscreen

FUDBALSKE LEGENDE

KAKAV SUSRET! Ćiro objavio sliku sa Prosinečkim: Pitali su me iz Luvra da im ustupim ovu fotografiju... (FOTO)

Fudbal -

Slavni trener Miroslav Ćiro Blažević na društvenim mrežama objavio je fotografiju sa bivšim trenerom i igračem Crvene zvezde, Robertom Prosinečkim.

- Pitali su me iz Luvra da im ustupim ovu fotografiju, ali sam rekao da ne dam. Ovu sliku ću okačiti tamo gde će je najviše naših navijača videti - kod mene na Fejsbuk profil. Robi i ja vas pozdravljamo sa naše redovne kafe i zahvaljujemo vam se što nas u tolikom broju pratite i volite, napisao je uz fotografiju Ćiro.

Ćiro Blažević, Robert Prosinečki
foto: Pritnscreen

Njih dvojica su u odličnim odnosima i tome u prilog ide fotografija koju je legendarni trener podelio na svom Fejsbuku, a pre izvesnog vremena "trener nad trenerima" otkrio je istinu o njihovom odnosu posle 34 godine.

"Pisali su da sam budala, kako nisam video takav talenat. Naravno da sam ga video. Igrali smo prvenstvenu utakmicu sa Železničarom u Zagrebu, a pre smo potpisali ugovor sa Prosinečkim. Zaigrao je, dao gol i bio sam miran. A sad ću otkriti što nikad nikome nisam rekao, žao mi je što je lošeg zdravlja kao i ja, ali vreme je da ljudi nakon 34 godine saznaju istinu. Ante Pavlović poništio je taj ugovor s obrazloženjem da nije potpisan u prostorijama Saveza. Kako ćete na ulici potpisati, rekao je. Iskreno, nisam znao za to. I tako je Prosinečkog odveo u Crvenu zvezdu", otkrio je Blažević za Sportske novosti.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track