VANDIN PRVI DEČKO SE JAVIO UŽIVO, PRAVO IZ ZATVORA: Ljubila se sa reperom, kako bi što više povredila Maura Ikardija! (VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram

skandalozno

VANDIN PRVI DEČKO SE JAVIO UŽIVO, PRAVO IZ ZATVORA: Ljubila se sa reperom, kako bi što više povredila Maura Ikardija! (VIDEO)

Fudbal -

Bivša supruga argentinskog napadača Maura Ikardija i fudbalska menadžerka Vanda Nara ne prestaje da šokira javnost. Ovog puta uhvaćena je kako se ljubi s argentinskim reperom L-Ganteom, a da stvar ‘bude bolja‘ reč je o 13 godina mlađem čoveku s kojim je Vanda imala nameru da dodatno povredi Maura.

Vanda i njen novi dečko prvo su snimljeni kako se ljube u jednoj kuglani, a zatim je procurilo još novih fotografija na kojima se vidi kako razmenjuju nježnost u jednom restoranu brze hrane.

Sada se u argentinskim medijima proširila vest o Rodrigu Kačiamanu, koji se nalazi u zatvoru i popularan je zbog svojih objava na TikToku. On je medijima bio zanimljiv jer je bio dečko atraktivne Vande dok je ona imala samo 18 godina, tada još daleko od očiju javnosti.

Vanda je pre nekoliko dana otkrila kako je njen bivši završio u zatvoru i da je na izdržavanju kazne jer je bio saučesnik u velikoj pljački banke. Nakon njenih reči, Rodrigo Kačiamani se javio iz zatvora i prisetio se veze s plavušom. U jednom trenutku dok je gostovao uživo na televiziji, oduzeli su mu mobilni telefon, što se jasno vidi i na snimku. Ipak, pre nego je razgovor naglo prekinut, Rodrigo je otkrio iznenađujuće stvari o svom odnosu s Vandom.

Kačiamani se prisetio da su se s medijima susretali od malih nogu te da je već tada Vanda već želela da bude slavna osoba.

- Ništa i niko je nije mogao spriječiti u tome - rekao je Kačiamani, pa potom progovorio i o aktuelnoj Vandinoj vezi.

- Wandina veza s pevačem podseća me na vezu Suzane Himanez sa legendarnim bokserom Karlosom Monzonom. Za mene je prestala biti ‘žena‘ i ponovo se otkrila - rekao je Kačiamani.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track