RONALDO SE OGLASIO POSLE SUSPENZIJE: Arogantni Portugalac se raspisao, a OVO je njegova poruka o kojoj BRUJI OSTRVO (FOTO)
Foto: EPA/ADAM VAUGHAN

PREMIJER LIGA

RONALDO SE OGLASIO POSLE SUSPENZIJE: Arogantni Portugalac se raspisao, a OVO je njegova poruka o kojoj BRUJI OSTRVO (FOTO)

Fudbal -

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo neće biti deo tima Mančester junajteda za subotnji derbi protiv Čelsija u Premijer ligi, saopštio je klub sa Old Traforda.

Junajted je na svom terenu pobedio Totenhem sa 2:0 u Premijer ligi, a Ronaldo nije igrao, već je utakmicu gledao sa klupe za rezervne igrače. Portugalac je u 89. minutu ustao sa klupe i napustio teren, iako je Junajted izvršio samo tri od pet dozvoljenih izmena.

Trener Erik ten Hag je posle utakmice sa Totenhemom izjavio da će se "pozabaviti" Ronaldom.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA/Andrew Yates

Ronaldo se posle svega oglasio na društvenim mrežama, ali u podužem tekstu izvinjenje nije uputio.

"Kao što sam to uvek činio tokom karijere, pokušavam da živim i igram sa poštovanjem prema mojim kolegama, protivnicima i trenerima. To se nije promenilo. Ja se nisam promenio. Ista sam osoba i isti profesionalac koji sam bio poslednjih 20 godina igrajući elitni fudbal i poštovanje je uvek igralo vrlo važnu ulogu u procesu donošenja odluka...

Počeo sam vrlo mlad, a primeri starijih i najiskusnijih fudbalera su mi uvek bili važni. Zato sam kasnije uvek pokušavao da sam postavim i budem primer mlađim igračima koji su rasli u svim timovima koje sam predstavljao. Nažalost, to nije uvek moguđe i ponekad nas vrelina trenutka nadvlada....

Kristijano Ronaldo
foto: Instagram

Trenutno, osećam da treba da nastavim da naporno radim u Karingtonu, podržavam svoje saigrače i budem spreman za sve u bilo kojoj utakmici koju budem igrao. Odustati pod pritiskom nije opcija... Nikada nije ni bila. Ovo je Mančester junajted i udruženi moramo ponosno da stojimo. Uskoro ćemo ponovo biti zajedno", zaključio je Ronaldo, očigledno aludirajući na jedan meč koji će propustiti zbog odluke Ten Haga, sa kojim je maltene na ratnoj nozi otkako se holandski stručnjak letos seo na klupu Junajteda.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track