HRVATICA MU JE NATERALA SUZE NA OČI, A ONDA JE UPOZNAO OVU BOMBU: Veliki Novakov prijatelj i rival konačno pronašao sreću!
Foto: Profimedia, Printscreen Instagram

prebrodio krizu

HRVATICA MU JE NATERALA SUZE NA OČI, A ONDA JE UPOZNAO OVU BOMBU: Veliki Novakov prijatelj i rival konačno pronašao sreću!

Tenis -

Italijanski teniser Mateo Beretini je konačno srećan, pišu italijanski mediji. Posle raskida veze sa Hrvaticom Ajlom Tomljanović pronašao je novu devojku.

Mateo Beretini, Ajla Tomljanović
foto: Printscreen

Paola Di Benedeto (27), italijanska manekenka, radio i TV voditeljka, osvojila je srce velikog teniskog zavodnika i trenutno 16. tenisera na svetu. Mateo Beretini, veliki je prijatelj i rival našeg Novaka Đokovića, protiv kojeg je igrao finale Vimbldona 2021. godine i izgubio sa 7:6(7:4), 4:6, 4:6, 3:6. Ove godine napustio je grendslem u Londonu, pošto je bio pozitivan na kovid.

Paola Di Benedeto
foto: Printskrin/instagram

Mateo Beretini (26) bio je ludo zaljubljen u rođenu Zagrepčanku Ajlu Tomljanović, bivšu hrvatsku, sada australijsku teniserku. Njih dvoje bili su u ljubavi od 2019. godine, a romansi je došao kraj u martu 2022.

- Ponovo sam singl. To je samo nešto što se dešava u životu. Dobro je za mene. Generalno, sad provodim više vremena sa svojim timom, imam više vremena za porodicu. Bio sam povređen, ali sada uživam u drugačijem životu - rekao je letos Beretini, posle raskida sa Ajlom.

U poslednjih nekoliko meseci Mateo Beretini flertovao je sa mnogim ženama, međutim nijedna nije uspevala da ga osvoji. Čini se da je to uspela lepa i bujna Paola Di Bendeto, popularna radijska i TV voditeljka u Italiji.

Kako pišu italijanski mediji, njih dvoje su se upoznali preko društvenih mreža, a potom bili primećeni u jednom noćnom klubu u Torinu.

Za sada nema zvanične potvrde od dvoje golupčića da su u vezi, ali glasine stižu jedna drugu. Paola Di Benedeto bila je početkom godine u kratkoj romansi sa pevačom Rkomijem.

Pre toga, od 2014. do 2018. bila je zaljubljena u italijanskog fudbalera Matea Đentilija, a posle toga uživala je u vezi sa pevačem Federikom Rosijem.

Novak Đoković, Mateo Beretini
foto: EPA

Mateo Beretini trenutno se nalazi u Napulju, gde igra na ATP turniru i postavljen je za drugog nosioca. Italijanski novinari se pitaju hoće li se seksepilna Paola pojaviti na tribinama i pružiti mu podršku.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track