PARTIZAN GRMI NA SUĐENJE: Za nas nema VARA, dok drugi igraju dok ne daju gol!
Foto: Starsport

saopštenje

PARTIZAN GRMI NA SUĐENJE: Za nas nema VARA, dok drugi igraju dok ne daju gol!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana odigrali su šokantan remi protiv Javora 3:3, u meču u kome su prosuli dva gola prednosti.

Ipak, u crno-belom taboru daleko su od zadovoljnih, a prstom upiru ka glavnom sudiji ovog susreta, Andriji Stojanoviću i VAR sobi u kojoj su se nalazili Miloš Milovanović i Marko Đuričić, koji su presudili da nakon jednog obaranja Vujačića u nadoknadi vremena ne bude dosuđen kazneni udarac.

Povodom spornih dešavanja Partizan se oglasio saopštenjem.

"Fudbalski klub Partizan, posle današnjeg kola i dešavanja na terenu, moze samo da postavi pitanje ima li svrhe takmičiti se u ovakvim uslovima i sa ovakvim suđenjem.

Imamo u nekoliko minuta situaciju da se protiv nas dosudi jedanaesterac, gde sudija bez ikakve dileme pokazuje na belu tačku, dok u situaciji kada je trebalo da dosudi očigledan penal nad Igorom Vujačićem, koga u kaznenom prostoru ruši protivnički igrač ostaje nem i on sam i VAR soba. Bez reakcije, bez želje da se makar proveri nešto što je očito i belodanu na štetu Partizana.

Zato se pitamo ima li svrhe takmičiti se u ovim uslovima, sa ovakvim suđenjem, gde nemate ravnopravnu situaciju, dok se na drugim terenima igra i po 97 i 98 minuta, isključuju igrači dok jedan klub ne dođe do cilja - navodi se u saopštenju crno-belih", piše u saopštenju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track