BOMBA, ŠOK, SENZACIJA! Veliki rival Mančester junajteda DOVODI RONALDA! Vlasnik ni ne pita trenera, PO SVAKU CENU želi Portugalca
Foto: Profimedia

PODRHTAVA OSTRVO

BOMBA, ŠOK, SENZACIJA! Veliki rival Mančester junajteda DOVODI RONALDA! Vlasnik ni ne pita trenera, PO SVAKU CENU želi Portugalca

Fudbal -

Kristijano Ronaldo prolazi kroz jedan od najtežih perioda u karijeri i to dok je član kluba u kojem je stigao do samog vrha.

Trener Mančester junajteda Erik ten Hag nema najbolji odnos sa čuvenim Portugalcem što se ne dopada previše navijačima i javnosti na ostrvu.

Ronaldo je nedavno izbačen iz prvog tima jer je odbio da uđe u igru na utakmici protiv Totenhema u 12. kolu Premijer lige, a nakon toga se uveliko piše o njegovoj budućnosti.

Senzacionalnu vest o potencijalnom transferu Ronalda u Čelsi doneo je britanski "San".

Navodno, vlasnik Čelsija Tod Boli je navodno i tokom leta pokušao da angažuje Portugalca, a sada želi da ga vidi u klubu u januaru, a Mančester bi i te kako mogao da pristane da proda klupsku legendu koja ima ugovor do kraja sezone.

„Rukovodstvo Junajteda želi da se što pre otarasi Ronalda, ali problem predstavlja raskid ugovora. Ako engleski klub raskine ugovor, moraće da plati portugalskom fudbaleru 10 miliona funti. Junajted želi da proda portugalskog fudbalera pre juna naredne godine, jer planira da dobije obeštećenje za iskusnog fudbalera. Čelsi je spreman da otkupi Ronaldov ugovor od Junajteda do kraja sezone“, tvrdi britanski „San“.

Mediji na ostrvu podsećaju da je tokom leta, tadašnji trener Čelsija, Tomaš Tuhel, ubedio vlasnika da ne dovodi Ronalda, a prema onome što se može pročitati, ni aktuelni menadžer Grejem Poter, nije tražio dovođenje napadača.

Ronaldo (37) se vratio u Mančester junajted 2021. godine, a pre toga je igrao za Juventus, Real i Sporting. On je bio član Mančester junajteda od 2003. do 2009. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track