ČUVENI FUDBALER U NEVERICI GLEDAO KAO SE LEPA BRENA SKIDA PRED NJEGOVIM OČIMA: Pogled u grudi o kojem se i DANAS PRIČA (FOTO)
Foto: Marina Lopičić / printscreen

nije mu bilo lako

ČUVENI FUDBALER U NEVERICI GLEDAO KAO SE LEPA BRENA SKIDA PRED NJEGOVIM OČIMA: Pogled u grudi o kojem se i DANAS PRIČA (FOTO)

Fudbal -

Milko Đurovski je bio prvi fudbaler koji je prešao iz Crvene zvezde u Partizan, ali i prvi fudbaler koji je razmenio dres sa Lepom Brenom.

Neverovatna fotografija nastala je na snimanju videa za pesmu "Nama je najbolje".

U videu je Milko u dresu Partizana, dok čuvena pevačica prolazi pored njega u dresu Crvene zvezde.

Na pomenutoj fotografiji Lepa Brena je uhvaćena kako pred Milkom skida crveno-beli dres, a kada je slika svojevremeno završila na zvaničnom nalogu pevačice na društvenoj mreži Instagram, ona je kao opis napisala "Razmena dresova".

O Milkovom pogledu se i dan danas priča. Pogledajte uostalom i zašto:

Podsetimo, Milko Đurovski je sa Crvenom zvezdom osvojio dve titule šampiona i dva Kupa Jugoslavije za šest sezona, a u letnjem prelaznom roku 1986. godine, prešao je u Partizan sa kojim je za četiri godine osvojio po jednu titulu, Kup i Superkup Jugoslavije.

Karijeru je 1990. godine nastavio u Groningenu koji je u prvoj sezoni vodio do najvećeg uspeha u istoriji, trećeg mesta u prvenstvu Holandije. U karijeri je igrao još za Olimpik iz Nima, Železničar iz Maribora i Bežigrad iz Ljubljane.

Za reprezentaciju Jugoslavije je odigrao šest utakmica na kojima je dva puta bio strelac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track