MITROVIĆ MENJA RONALDA? Navijači Mančester junajteda poručili treneru Ten Hagu: Srbin poseduje sve kvalitete
Foto: Profimedia

Bomba sa Ostrva

MITROVIĆ MENJA RONALDA? Navijači Mančester junajteda poručili treneru Ten Hagu: Srbin poseduje sve kvalitete

Fudbal -

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović želja je navijača Mančester junajteda.

Mitrović bi, da se oni pitaju, uskoro mogao da zameni Kristijana Ronalda i zaigra na Old trafordu.

"Crvenim đavolima" ne cveta cveće, a trener Erik Ten Hag posebno kuburi sa napadačima. Kristijanu Ronaldu nikako ne ide, takođe ni Marsijalu pa je ograničenih kapaciteta u špicu napada.

Na jednom forumu navijača Mančester junajteda pojavio se tekst u kome se navodi da je Mitrogol pravi izbor.

"Dovođenje novog napadača biće na vrhu Ten Hagove liste prioriteta predstojećeg leta. Završava se Ronaldovo drugo poglavlje u Junajtedu, Marsijal ima problema da ostane 'fit', tako da su napadačke opcije vrlo limitirane", navodi se u tekstu i dodaje da će Mitrovićeva cena sigurno "skočiti" posle Svetskog prvenstva i nesumnjivo dobre forme u Fulamu.

"Mitrović poseduje sve kvalitete koje Ten Hag traži od napadača. Fizički je neverovatan, noćna mora je za defanzivce. Može da uvuče sve svoje saigrače u igru kao 'sidraš' i centralna tačka napada", dodaje autor dalje i podseća da bi Junajted sigurno profitirao od centaršuteva, pošto je Mitrović dokazao da je neverovatan u igri glavom, u šta će i Ten Hag moći da se uveri kada bude 13. novembra putovao na "Krejven kotidž".

Podsetimo, Mitrović je ove sezone postigao devet golova i samo je Erlin Haland ispred na listi strelaca.

Mitrović je ponikao u Partizanu i još kao tinejdžer se preselio u Anderleht. Nakon dve sezone u Belgiji prešao je u Njukasl u kome nije dobijao šansu, dok je od januara 2018. u Fulamu. Prvo je došao na pozajmicu, a nakon što ih je uveo u Premijer ligu otkupili su ga za 25 miliona. Od tada je odigrao 188 mečeva za njih i postigao 105 golova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track