NAPRAVIO NEPRIJATNOST DEVOJCI, PA SE IZVINJAVAO LEPOJ SUPRUZI: Zbog trka u donjem vešu joj se obratio pred milionima (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram/izakova, Printscreen

POŠTENO

NAPRAVIO NEPRIJATNOST DEVOJCI, PA SE IZVINJAVAO LEPOJ SUPRUZI: Zbog trka u donjem vešu joj se obratio pred milionima (VIDEO)

Fudbal -

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić morao je da se izvinjava supruzi zbog načina na koji je trčao po terenu stadiona "Stamford Bridž".

Fudbaler Čelsija je navijačima podelio kompletnu opremu posle utakmice protiv Mančester junajteda (1:1) u 13. kolu Premijer lige, pa je do svlačionice stigao samo u gaćama.

Fudbaler veznog reda i snimak koji je nastao dok je išao ka svlačionici postao je hit na društvenim mrežama, posebno zbog reakcije devojke na koju je naleteo ispred tunela pored terena.

Nakon što su milioni fudbalskih navijača videli Kovačića u gaćama, fudbaler je morao da se izvinjava supruzi Izabel, što je učinio na originalan način putem društvene mreže Instagram gde ga "prati" više od 4,5 miliona naloga.

Mateo je objavio crtež koji prestavlja situaciju u kojoj se našao posle meča sa velikim rivalom, uz poruku "Izvini Izabel".

Mateo i Izabel su u braku od 2017. godine i zajedno imaju dvogodišnjeg sina.

Zajedno žive u Londonu, Izabel se bavi modelingom, a osnivač je jednog popularnog brenda koji se bavi proizvodnjom odeće.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track