CIRKUS NA SUĐENJU BIVŠIH SUPRUŽNIKA TOTI! Ilari otela satove, Frančesko uzeo njene skupocene torbe! A onda se desio šok u sudnici
Foto: EPA/SALVATORE DI NOLFI, Profimedia

CIRKUS NA SUĐENJU BIVŠIH SUPRUŽNIKA TOTI! Ilari otela satove, Frančesko uzeo njene skupocene torbe! A onda se desio šok u sudnici

Fudbal -

Doskorašnji supružnici Frančesko Toti i Ilari Blazi nekoliko meseci pune naslovne stranice italijanskih medija.

Skandal je izbio onog trenutka kada je slavni fudbaler otkrio da ga supruga vara s mlađim muškarcem, zbog čega je odlučio da se razvede od nje.

Nije ni slutio da će epilog drame morati da se reši na sudu. Frančesko i Ilari su se prvi put pojavili na sudu u Rimu pre desetak dana kako bi počeli proces razvoda i podele imovine posle dvadeset godina braka.

Međutim, problemi između njih kao da su tek počeli. Frančesko je tražio od Ilari da posle neverstva napusti njihovu kuću, što je ona i uradila, ali je tokom selidbe uzela celu njegovu kolekciju Roleks satova koja vredi pravo bogatstvo. Ilari odbija da vrati satove. Stavila ih je u sef u banci sve dok se ne dogovore koliko će ona dobiti njegove imovine i kolika će biti alimentacija koju će Frančesko uplaćivati za njihovu decu. Ilari traži čak 30.000 evra mesečno, na šta Toti ni u ludilu ne želi da pristane jer je ona ta koja je rasturila brak, te smatra da nema pravo da postavlja uslove.

Sa druge strane, ni Frančesko nije ostao dužan, pa je pokupio iz kuće sve njene skupocene torbe, što ju je itekako pogodilo. Ilari je javno poručila da se radi o torbama koje vrede preko 100.000 evra i tražila je da ih on vrati.

To je bila tema na sudu, i činilo se da će doći do kompromisa. Frančesko je odlučio da popusti i da vrati Ilari skupocene brendirane torbe. Međutim, desio se šok pošto Ilari nije vratila satove. Naprotiv, ponovila je da će ih zadržati dok se ne završi proces razvoda braka.

Takav potez je naišao na žestoku osudu italijanske javnosti jer smatraju da je Ilari ukrala satove i da je dužna da ih vrati.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track