FUDBALER OD 127 MILIONA EVRA NAPRAVIO VELIKI SKANDAL: Njegov tim ispao iz Lige šampiona, a on se veselio iz pivo i nargilu VIDEO
Foto: Screenshot

Šokirao postupkom

FUDBALER OD 127 MILIONA EVRA NAPRAVIO VELIKI SKANDAL: Njegov tim ispao iz Lige šampiona, a on se veselio iz pivo i nargilu VIDEO

Fudbal -

Španija bruji o skandalu koji je napravio Žoao Feliks, fudbaler vredan 127 miliona evra!

Atletiko iz Madrida je ispao iz Lige šampiona pošto je na svom terenu odigrao nerešeno sa Bajerom iz Leverkuzena, i time izgubio desetine miliona evra.

Odmah nakon što je Atletiko ispao, Feliks, najskuplje pojačanje ovog kluba, koje je pre tri godine stiglo iz Benfike, je izašao u provod i partijao na rođendanskoj zabavi devojke u jednom noćnom klubu.

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, vidi se kako pije, puši nargilu i veseli se.

To je, kako prenose španski mediji, ražestilo upravu kluba, a posebno navijače. Pogotovo jer se 22-godišnji Portugalac nalazi u očajnoj formi. U poslednje tri utakmice Lige šampiona je skupio tek 13 minuta, a od 11 utakmica u španskom prvenstvu je samo na pet bio starter.

Za tri godine u Atletiku je u 125 utakmica postigao 29 golova i namestio 18. Premalo za napadača koji je najplaćeniji fudbaler u istoriji kluba i peti najskuplji fudbaler na svetu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track