LALATOVIĆ GOVORIO O VREĐANJU NAVIJAČA PARTIZANA: Evo šta je rekao o Grobarima i zašto je bio miran ko BUBICA tokom utakmice!
Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

LALATOVIĆ GOVORIO O VREĐANJU NAVIJAČA PARTIZANA: Evo šta je rekao o Grobarima i zašto je bio miran ko BUBICA tokom utakmice!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana ubedljivo su savladali Radnički iz Niša 4:0 u utakmici 17. kola Superlige Srbije.

Trener Nišlija Nenad Lalatović nije bio previše razočaran ovakvim ishodom.

" Rekao sam još posle meča protiv Zvezde da idemo na streljanje, Prosto igrali smo bez petorice igrača, ne mogu da zamerim momcima, bez pola tima sam bio odbrana ni na treningu nije igrala u ovakvom sastavu. Nismo imali promil šanse protiv ovakvog Partizana, pogotovo kad smo primili dva laka gola" , rekao je Lalatović

Temperamertni stručnjak bio je neobično miran tokom utakmice.

"Pa video sam da u ovakvom sastavu nemamo šta da tražimo, plus imam tri žuta kartona, sledeći znači suspenzija. A nama su naredne utakmice mnogo važne", objasnio je Lalatović.

Lalatović je istakao i da je meč protiv Zvezde bio izuzetno težak za njegove fudbalere, kao i to da je taj meč morao da odigra tako kako bi drugima pokazao da neće da "pusti" crveno-bele.

"Mi smo protiv Zvezde dali 200 odsto, ja sam hteo tu utakmicu vodim onako, da pokažem svima da niko ne misli da ću da pustim Zvezdu. Izašli smo u najjačem sastavu, dobili smo pet žutih kartona u 25 minuta i samo je pitanje bilo kad ćemo dbiti crveno. U drugom sm odobili dva, primili gol u 98. minutu. Odigrali smo dobro, a to je taj tim s kojim ćemo na proleže uz dva, tri pojačanja imati zapaženiju ulogu. Bitno je da se niko nije povredio i da se protiv Kolubare vrate oni igrači.

Osvrnuo se Lalatović još jednom na tu utakmicu i primljeni gol u 97. minutu, iako je meč produžen za četiri minuta

"Sigurno da jeste, bilo nam je jako krivo, jer ako je sudija produžio četiri minuta, ja bih razumeo da smo primili gol u 94. minutu, a mi smo u 97 minutu i 36 sekundi. Mi smo pokazali da vredimo, a iz te utakmice nije bilo pet igrača, a vi dođete Partizanu na JNA, a onda damo sebi dva gola u prvih 15 minuta, onda je bilo teško..."

Grobari su, sada već tradicionalno, vređali i trenera Radničkog, ali je on to dočekao sa osmehom.

"Ma, dobro. Ma nemam, ja njih ne čujem, to je postalo standardno, jednostavno ne mogu da poremete, sad da sam imao motiv, da moj tim ima šansu, ja bih uživao u toj atmosferi. Kad sam video da imam tri žuta kartona i da mogu da dobijem i četvrti, a onda da ne vodim protiv Kolubare, a što se tiče Grobara ja im ne zameram. Oni neka pevaju šta hoću, oni su platili kartu, oni uživaju u tome, ja im ne zameram", zaključio je Lalatović

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track