POZNATO KO SUDI ZVEZDI I PARTIZANU: Crveno-belima dobro poznato lice deli pravdu, crno-beli se ovog arbitra ne sećaju po lepom!
Foto: Starsport©

mečevi odluke

POZNATO KO SUDI ZVEZDI I PARTIZANU: Crveno-belima dobro poznato lice deli pravdu, crno-beli se ovog arbitra ne sećaju po lepom!

Fudbal -

Evropska fudbalska organizacija UEFA je odredila arbitre za odlučujuće mečeve Crvene zvezde i Partizana u Ligi Evrope odnosno Ligio konferencija koji su na programu u četvrtak.

Zvezdi će na gostovanju Monaku suditi Holanđanin Serdar Guzubujuk

To će biti četvrti put da deli pravdu na meču crveno-belih, a poslednji put je to bio slučaj prošle sezone.

Crvena zvezda, Glazgov rendžers, Delije, Marakana
foto: Stefan Stojanović

Tada je u osmini finala bio glavni sudija na "Ajbroksu" protiv Rendžersa kada su crveno-beli ubedljivo poraženi sa 3:0, u umeču gde su imam čak tri gola poništena zbog intervencije iz VAR sobe

Pre toga je sudio u porazu od Sasuola (3:0) 2016. godine, kao i u pobedi posle produžetaka protiv Spartaka iz Trnave (2:1).

Na meču u Kneževini će mu pomagati Jost van Zujlen i Johan Balder, dok je glavni VAR sudija Jeroen Manšot.

Partizan
foto: Starsport

Partizanu će u Humskoj na njihovom meču šestog kola grupne faze Lige konferencija sa ekipom Slovackog pravdu deliti poljski arbitar Pavel Račkovski.

Ne pamte ga u Humskoj po lepom, a s obzirom na to da je bio glavni sudija i u porazu od Atletik Bilbaoa (2:0) u Španiji u okviru trećeg kola Lige Evrope pre sedam godina.

Njegovi pomoćnici će biti Radoslav Siejka i Adam Kupšik, dok je za četvrtog arbitra određen Pavel Malec.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track