OVO JE GOLMAN KOJI JE SMUVAO ČUVENU DILETU: Plakao u finalu LŠ, navijači mu pretili smrću! Zbog Leote je ostavio brutalnu lepoticu
Foto: Instagram

Srećnik

OVO JE GOLMAN KOJI JE SMUVAO ČUVENU DILETU: Plakao u finalu LŠ, navijači mu pretili smrću! Zbog Leote je ostavio brutalnu lepoticu

Fudbal -

Kao grom iz vedrog neba odjeknula je informacija da se Loris Karijus vratio na naslovne strane sportskih medija.

Francuski golman, međutim, ovog puta je prva tema zbog početka ljubavne veze sa popularnom novinarkom Diletom Leotom.

Leota, zvanično najlepša sportska novinarka u Italiji, pre nekoliko nedelja je završila ljubavnu vezu sa Đakomom Kavalijem, sa kojim se zabavljala nekoliko meseci. Ali nije dugo tugovala posle raskida. Našla je utehu u krilu Karijusa.

Karijus, nekadašnji golman Liverpula, sada je član Njukasla, ali njegova karijera je odavno u strmoglavom padu. Karijus je dugo bio u vezi sa Žanin Vigert, nemačkom influenserkom koju na Instagramu prati 1.3 miliona ljudi.

Nemački golman nije nepoznat u svetu fudbala. Naročito se "proslavio" 2018. godine u finalu Lige šampiona kada je kardinalnim greškama ugrobario Liverpul protiv Reala. Nije mu to bila jedina kardinalna greška, ali su one obeležile njegovu karijeru. Zbog toga dobija i pretnje smrću od strane navijača.

Išao je na pozajmice u razne klubove, ali nigde nije stao na gol crtu. Već osam meseci nema nijedan nastup. Ali, zato kod Dilete očigledno nosi broj jedan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track