MOGU I SUTRA DA ODEM, ALI SAM SREĆAN: Trener Petrić zadovoljan zbog PROLEĆA U EVROPI
Foto: Starsport

liga konferencija

MOGU I SUTRA DA ODEM, ALI SAM SREĆAN: Trener Petrić zadovoljan zbog PROLEĆA U EVROPI

Fudbal -

Trener Partizana Gordan Petrić bio je zadovoljan što je Partizan prošao u šesnaestinu finala Lige konferencija, uprkos tome što je izostala pobeda protiv Slovackog, mada je i bod garantovao prolaz.

- Ja sam takva osoba, sigurno neću skakati od sreće što smo prošli dalje. Momci su ispunli sve što je bilo zacrtano na početku sezone. Možda smo mogli da osvojimo i tri boda, ali nismo. Želeo bih da čestitam igračima i ja mogu sutra da odem odavde, ali sam srećan trener i čovek. Hvala im na tome - rekao je Petrić za TV Arena sport.

Crno-beli su se dosta mučili sa rivalom iz Češke, u finišu susreta su se grčevito branili i nekako se provukli da ostanu bar neporaženi.

- Gde je bio problem, to je za analizu. Teško je protiv Čeha stvoriti neki prostor. Imali smo šanse da zatvorimo igru, ali nismo imali tečnu utakmicu kao na ranijim duelima na evropskoj sceni. Završilo se 1:1, drugi smo i idemo dalje. Mogu i sutra da odem i ne budem trener, ali sam zadovoljan sa momcima. Učinili su me zadovoljnim trenerom. Moguće je da su igrači bili malo nervozni, jer su imali priliku da pobedom osvoje prvo mesto, ali ispunili su ono što je od njih traženo i treba sada da odigramo još tri utakmice u domaćem prvenstvu, pa da idu momci malo da se odmore - zaključio je Gordan Petrić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track