LALATOVIĆ OTVORIO DUŠU O UVREDAMA: Mene vređajte, to sam navikao, ali NE DIRAJTE majku moje dece!
Foto: Starsport

BURNO

LALATOVIĆ OTVORIO DUŠU O UVREDAMA: Mene vređajte, to sam navikao, ali NE DIRAJTE majku moje dece!

Fudbal -

Nenad Lalatović imao je burnu konferenciju pred meč njegovog Radničkog i Kolubare.

O raznim temama je bilo reči. Za početak sada već čuveni Lalin temperament.

- Do aprila ako dobijem crveni karton, ne mogu da radim u srpskom fudbalu. Na seminaru za sudije pred utakmicu gospodin Filipović je rekao sudijama da budu oštri prema meni. Sigurno će doći neko od sudija koji žele da se dodvoravaju Filipoviću i koji će mi pokazati crveni karton. Nisam želeo da moja reakcija ošteti Radnički. Do kraja sam uživao u uvredama. Nijednog trenutka nije prekinuta utakmica, ni kada su vređali majku moje dece. Sve je dozvoljeno. Nije lepo i nije primereno. Mene vređajte, to sam navikao, ali ne treba da vređate majku moje dece

Temperamentni stručnjak govorio je, između ostalog, i o Crvenoj zvezdi...

- Jedan član uprave Crvene zvezde je navikao da ja moram da budem miran. Crvena zvezda mora mene uvek olako da pobedi. Ja sam svima želeo da pokažem koliko vredim, nije bilo baš prijatno. Jedan čovek je dobio stres zbog mene, naravno, urgirao je i vršio pritisak na sudijsku organizaciju - počeo je priču Lalatović.

Trener Nišija je nastavio u istom tonu:

- Tom čoveku moram da se obratim i da kažem da ja volim Zvezdu više od njega 100 puta. Zvezdi sam samo sve davao. Nikad ništa uzeo. Ne možemo da se poredimo. Nikad nisam puštao Zvezdu - zaključio je Nenad Lalatović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track