ZVEZDAŠI, OVO JE POSLEDNJA PRILIKA DA VIDITE FUDBALERE NA MARAKANI: Crveno-beli dočekuju Mladost, potom slede dva gostovanja
Foto: www.crvenazvezdafk.com

bliži se kraj sezone

ZVEZDAŠI, OVO JE POSLEDNJA PRILIKA DA VIDITE FUDBALERE NA MARAKANI: Crveno-beli dočekuju Mladost, potom slede dva gostovanja

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 15.30 časova igraju utakmicu protiv Mladosti iz Lučana u Superligi.

Biće to poslednji meč crveno-belih na stadionu "Rajko Mitić" ove sezone, pa u klubu veruju da će navijači u što većem broju doći na Marakanu kako bi pružili podršku svojim miljenicima posle ispadanja iz Lige Evrope.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Delije su na gostovanjima u Budimpešti, Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu, Lazarevcu i Monaku pokazale da je ono vatreno jezgro uvek uz ekipu, i kada pobeđuje i kada im ne ide kako treba.

Primarni cilj za Crvenu zvezdu posle neuspeha u Ligi Evrope ostaje borba za domaći trofej, za titulu prvaka države koji vodi direktno u Ligu šampiona. Severna tribina sigurno će biti dobro popunjena, a u klubu se nadaju da će simpatizera biti u prililnom broju i na istočnoj, ali i na zapadnoj tribini.

Aleksandar Katai, Mirko Ivanić, Stefan Mitrović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Meč protiv Mladosti iz Lučana poslednja je prilika da navijači na stadionu "Rajko Mitić" vide Ivanića, Borjana, Kataija, Pešića, Bukarija, Mitrovića, Kangu i ostale igrače crveno-belih. Uslediće duga pauza zbog Svetskog prvenstva u Kataru, a onda i zimskih priprema.

Crvena zvezda sezonu zatvara sa dva gostovanja. Prvo je protiv Čukaričkog, 9. novembra na stadionu na Banovom brdu, a onda sledećeg vikenda kada šampion zatvara Superligu gosotovanjem Radniku u Surdulici.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track