HUMANOST IZNAD SVEGA: Gomeš po drugi put proglašen igračem kola, a nagradu prosleđuje SOFIJI kojoj je POMOĆ NUŽNO POTREBNA
Foto: Mozzart bet

SUPERLIGA SRBIJE

HUMANOST IZNAD SVEGA: Gomeš po drugi put proglašen igračem kola, a nagradu prosleđuje SOFIJI kojoj je POMOĆ NUŽNO POTREBNA

Fudbal -

Napadač Partizana Rikardo Gomeš proglašen je drugi put u sezoni igračem kola u Mozzartbet Superligi Srbije.

Ček kompanije Mozzart od 50.000 dinara biće mu uručen pred početak utakmice TSC - Partizan koja je na programu od 19.30 časova.

Gomeš je odlučio da nagradu preusmeri ka organizaciji "Budi human" i njenom korisniku Sofiji Karadžić (pomoć sms-om 1368 na 3030) kojoj se kao bebi drugi put vratila leukemija.

"Presrećan sam što mogu i na ovaj način da pomognem ne samo deci, već i odraslima, jer je važno da svojim primerom ukažemo da je svaki dan u našem životu blagoslov i da treba da gajimo empatiju prema svakom čoveku. Danas ja to činim na ovaj način, a molim i vas da, uvek kada vidite baner sa nekim korisničkim brojem ili jednostavno vas pogodi nečija životna priča, a ima ih mnogo, izdvojite koliko god možete novčanih sredstava ili pošaljete jednu sms poruku i pomognete. O tome koliko je Bog važan u mom životu u mojoj porodici znate, jer za moj uspeh u karijeri i sreću moje porodice nisam zaslužan ja, već je to njegov blagoslov. Budimo zajedno, a ne jedni protiv drugih", rekao je Rikardo Gomeš.

Napadač sa Zelenortskih ostrva ove sezone postigao je 11 golova na 16 utakmica u Mozzartbet Superligi Srbije i nalazi se na vrhu strelaca.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track