NEVIĐENA LUDNICA U ARGENTINI - SUDIJA PODELIO 10 CRVENIH KARTONA: Meč završen pre isteka vremena, Boka ostala bez trofeja!
Foto: Printscreen

vrela argentinska krv

NEVIĐENA LUDNICA U ARGENTINI - SUDIJA PODELIO 10 CRVENIH KARTONA: Meč završen pre isteka vremena, Boka ostala bez trofeja!

Fudbal -

Fudbaleri Rasinga osvojili su Trofej šampiona (Superkup) Argentine, pošto su posle neviđene drame u produžetku savladali Boku Juniors rezultatom 2:1.

Susret je završen pre isteka vremena, jer Boka nakon serije crvenih kartona nije imala dovoljno igrača na terenu!

Za Trofej šampiona bore se osvajači argentinskog prvenstva i pobednici tamošnjeg kupa. Međutim, kako su oba trofeja ove sezone pripala Boki Juniors, njihov rival bio je pobednik duela između vicešampiona (Rasing) i finaliste Kupa (Tigre). Rasing je bio bolji u tom meču i dobio je šansu da se bori za trofej.

U regularnom delu meča bilo 1:1. Boka je povela u 18. minutu golom Briaska, a samo četiri minuta kasnije izjednačio je Rohas.

Oba tima su u produžetak ušla sa po desetoricom igrača, pošto su Vilja i Karbonero zbog sukoba u finišu regularnog dela zaradili isključenje.

U 97. minutu direktan crveni dobio je Ibara, a samo tri minuta kasnije zbog drugog žutog kartona isključen je fudbaler Boke Varela, pa je šampion ostao sa osmoricom na terenu.

Rasing je to iskoristio i u 119. minutu Karlos Alkaras je postigao gol za veliku radost svog tima. Mladi fudbaler je skinuo dres, njegova proslava razbesnela je igrače Boke i nastao je opšti haos na terenu. Strasti su proključale, pa su se crveni kartoni ređali kao na traci. Sudija Teljo je na ovom meču isključio čak 10 fudbalera! Sedam igrača Boke i tri fudbalera Rasinga.

U finišu meča isključeni su Advinsula, Zambrano, Gonzales, Benedeto i Fabra kod Boke, odnosno strelac gola Alkaras i Kabeljos kod Rasinga, pa je meč prekinut jer je Boka imala samo šestoricu igrača u polju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track