VELIKO SRCE ALEKSANDRA POPOVIĆA: Nagradu za igrača utakmice LE namenio fizioterapeutu ekipe niškog Radničkog
Foto: partizan.rs

BRAVO

VELIKO SRCE ALEKSANDRA POPOVIĆA: Nagradu za igrača utakmice LE namenio fizioterapeutu ekipe niškog Radničkog

Fudbal -

Po glasovima navijača Partizana, igrač utakmice 6. kola grupne faze UEFA Lige konferencije je Aleksandar Popović, golman crno-belih.

Vaučer kompanije Soker bet u iznosu od 50.000 dinara, Aleksandar je namenio fizioterapeutu prvog tima FK Radnički iz Niša, Marku Stankoviću, preko fondacije „Budi human“ (1351 na 3030).

Aleksandar Popović
foto: www.partizan.rs

Drago mi je što naši navijači putem svojih mobilnih telefona i Partizanove aplikacije mogu da glasaju za najboljeg igrača kola, a ujedno se zahvaljujem i kompaniji Soker bet koja, zajedno sa nama, daje doprinos humanitarnom radu.

Iznos od 50.000 dinara sam namenio Marku Stankoviću, kolegi fizioterapeutu ekipe niškog Radničkog, kome je dijagnostifikovana Leberova bolest, koja izaziva upalu i propadanja očnog nerva, tako da on sada vidi samo 20 posto i neophodna mu je operacija.

Svi znate da je rivalstvo na terenu i borba za bodove velika, ali van terena smo svi ljudi sa manjim ili većim uspesima i problemima i stoga želim ovim gestom da pozovem i druge timove i pojedince da doniraju koliko su u mogućnosti i pomognu Marku.

Hvala navijačima Partizana što su me izabrali za igrača kola u utakmici koja je imala ogroman značaj za klub, ali i srpski fudbal. Mi ćemo se truditi da prođemo plej-of fazu i nastavimo našu misiju u Evropi! Bićemo još jači posle priprema u januaru!

Popoviću će u sredu pre treninga predstavnici kompanije Soker bet uručiti vaučer na iznos od 50.000 dinara.

(Kurir sport/FK Partizan)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track