TOLIKO ĆU TE NALOŽITI DA ĆEŠ BITI SREĆNIJI NEGO DA SMO PRVACI SVETA! Čuveni golman dobio nepristojnu ponudu pred Mundijal!
Foto: Profimedia, Printscreen/Instagram

kakva motivacija

TOLIKO ĆU TE NALOŽITI DA ĆEŠ BITI SREĆNIJI NEGO DA SMO PRVACI SVETA! Čuveni golman dobio nepristojnu ponudu pred Mundijal!

Mundijal 2022 -

Golman Meksika dobio je ponudu koju nije zamišljao ni u najluđim snovima...

Vanda Espinoza, zvezda popularnog sajta za odrasle "OnliFans", rešila je da motiviše iskusnog golmana reprezentacije Meksika Giljerma Očou pred Mundijal u Kataru.

Meksiko nije stigao do četvrtfinala još od Svetskog prvenstva 1986. godine, pa je provokativna Vanda odlučila da pomogne svojoj reprezentaciji da ponovi taj uspeh.

Influenserka koju na Instagramu prati više od milion ljudi spremna je da priredi 37-godišnjem golmanu svoje reprezentacije nezaboravnu noć, ako Meksiko dogura do četvrtfinala Mundijala u Kataru.

"Memito, toliko ću te naložiti da ćeš biti srećniji nego da smo svetski prvaci", poručila je Espinoza golmanu Meksika.

Fudbal je najpopularniji sport u Meksiku, ali uprkos tome njihova reprezentacija je po nepisanom pravilu "underdog" kada nastupa na velikim turnirima. Meksiko je godinama izbacivao sjajne igrače, ali nikada nije bio ni blizu osvajanja svetskog trona, punih 36 godina nisu uspeli da stignu ni do četvrtfinala.

Ostaje da vidimo da li će Vandina nepristojna ponuda uliti dodatno samopouzdanje jednom od najstarijih učesnika ovogodišnjeg Mundijala i pomoći mu da dovede svoj tim do završnice u Kataru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track