ŠOK U HRVATSKOJ: RIJEKA ISPALA OD SEOSKOG KLUBA! Italijan Kozmi ostao sam da sedi na stadionu, nije mogao dugo da dođe sebi
Foto: Profimedia

megasenzacija

ŠOK U HRVATSKOJ: RIJEKA ISPALA OD SEOSKOG KLUBA! Italijan Kozmi ostao sam da sedi na stadionu, nije mogao dugo da dođe sebi

Fudbal -

Ekipa Rijeke ove sezone igra daleko ispod svih očekivanja, posle 16 kola u šampionatu Hrvatske trenutno deli sedmo i osmo mesto od ukupno deset klubova, a sve to je ''začinila'' šokantnom eliminacijom iz Kupa Hrvatske.

Riječani, koje sa klupe vodi temperamentni Italijan Serse Kozmi, poražena je u osmini finala od ekipe BSK iz Bijelog Brda rezultatom 2:1 i tako završila takmičenje u nacionalnom kupu.

Ovo je istorijski uspeh za BSK, ekipe iz sela od oko dve hiljade stanovnika i ekipe koja se ove sezone bori za opstanak u drugoj ligi. Iznenađenje je utoliko veće ako imamo u vidu da je Rijeka prošle sezone igrala i u finalu kupa.

Trener Rijeke Serse Kozmi posle meča izvesno vreme ostao da sedi sam na stadionu, a kada je malo sredio misli obratio se novinarima:

"Pobedila je ekipa koja je to zaslužila. Protivnička ekipa je ušla s puno koncentracije, odlučnosti i želje za pobedom shvatajući da se igra samo jedna utakmica", rekao je Kozmi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track