ŠOU U KOMŠILUKU! UTAKMICA KAKVA SE RETKO VIĐA: Čak OSAM GOLOVA, 3:0 na poluvremenu, pa onda LUDNICA u nastavku
Foto: Printscreen

PREMIJER LIGA BIH

ŠOU U KOMŠILUKU! UTAKMICA KAKVA SE RETKO VIĐA: Čak OSAM GOLOVA, 3:0 na poluvremenu, pa onda LUDNICA u nastavku

Fudbal -

Fudbaleri Veleža i Širokog Brijega odigrali su veoma zanimljivu utakmicu u 18. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine, a meč je na kraju završen rezultatom 4:4.

Velež je vodio na poluvremenu rezultatom 3:0, golovima Dejanovića, Ikića i Haskića, međutim ni to im nije bilo dovoljno da na kraju pobede drugoplasirani tim na tabeli bosansko-hercegovačke lige.

Odmah na početku drugog poluvremena Vukoja je iz penala smanjio na 3:1, da bi već u 50. minutu Velež ponovo došao do tri gola razlike golom Anđušića.

Ali nije se predavala ekipa iz Širokog Brijega.

Vukoja je ponovo bio strelac iz penala u 63. minutu, a samo dva minuta kasnije Cavar smanjuje na 4:3.

Tako se ušlo u neizvesnu završnicu, da bi u 86. minutu, trećim golom Vukoje, ali ovaj put ne iz penala, Široki Brijeg došao do konačnih 4:4.

Osam golova na utakmici Premijer lige Bosne i Hercegovine je ozbiljan raritet, jer je ova liga poznata po tvrdim utakmicama.

Ovaj rezultat je još zanimljiviji kada se pogleda statistika, prema kojoj je domaći tim imao pet šuteva u okvir gola, a gostujući šest.

Dakle, skoro svaki šut koji je išao u okvir gola završio je u mreži.

Nakon ove utakmice, Velež se nalazi na 6. mestu sa 23 boda, dok je Široki Brijeg drugi sa 33, koliko ima i prvoplasirani Zrinjski, ali tim iz Mostara ima dve utakmice manje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track