TI NOSIŠ PELENE UMESTO GAĆA! ZBOG BRATA SI ZAŠTIĆEN KAO BELI MEDVED: Lalatović BRUTALNO udario na Lazetića
Foto: Starsport

kontra na kontru

TI NOSIŠ PELENE UMESTO GAĆA! ZBOG BRATA SI ZAŠTIĆEN KAO BELI MEDVED: Lalatović BRUTALNO udario na Lazetića

Fudbal -

Kontra na kontru! Trener niškog Radničkog Nenad Lalatović uzvratio je kolegi iz TSC-a Žarku Lazetiću.

Lalatović je posle meča, koji je njegov tim kao gost izgubio 0:2, izjavio da mu je sudija rekao da mu je "naređeno" da ga isključi usled "bilo koje reakcije". Oglasio se potom Lazetić rekavši da nije želeo da prisustvuje zajedničkoj konferenciji za medije sa Lalatovićem zbog njegovih "teorija zavere".

Nenad Lalatović
foto: Starsport

Sada je Lalatović nastavio ovaj medijski "rat". Govoreći za Kurir obratio se Lazetiću rečima:

"Prvi put sam ti, Lazetiću, oprostio što si mi decu spomenuo javno. To nisi smeo. Ja tvoju decu nikad nisam pomenuo. Ni javno, ni privatno. Nikada. Drugo, nisi prisustvovao konferenciji za medije i to je tvoja sramota. Treći tvoj bezobrazluk je taj što si rekao da nećeš da prisustvuješ mom, kako si nazvao, 'rijalitiju' od konferencije".

Trener Radničkog u dahu nastavlja:

"Poštovao sam te Lazetiću, ali ti ne znaš šta znači ta reč. Biće prilike, jednog dana ću ti reći mnogo toga. Molim Boga da i ti mene pogledaš u lice i kažeš sve. Tvoja hrabrost mi je poznata, pa bih voleo da mi sve što imaš kažeš u lice. Ja znam da si ti čovek koji nosi pelene umesto gaća jer si zaštićen zbog brata. Do sada je pet puta trebalo da budeš isključen sa utakmica, ali zahvaljujući tome što imaš brata si kao beli medved. Sve sudije se žale na tebe, ali ne smeju da te isključe jer se boje što ti brat radi u FSS. Za razliku od tebe ja ne vređam sudije. Ovo je moje poslednje javno obraćanje tebi".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track