DOKLE VIŠE?! Partizan REVOLTIRAN zbog SPORNE ODLUKE na Zvezdinom meču! Pogledajte faul posle kojeg je Katai doneo pobedu (VIDEO)
Foto: Printscreen

HAOS

DOKLE VIŠE?! Partizan REVOLTIRAN zbog SPORNE ODLUKE na Zvezdinom meču! Pogledajte faul posle kojeg je Katai doneo pobedu (VIDEO)

Fudbal -

Posle dramatične završnice, Crvena zvezda je stigla do pobede protiv Radnika u Surdulici.

Aleksandar Katai je doneo prednost crveno-belima u 35. minutu 19. kola Mozzartbet Super lige Srbije, a u nastavku, na samom startu drugog dela, Miloš Spasić je doneo izjednačenje, da bi susret bio rešen u 93. minutu kada je Katai pogodio gol iz slobodnog udarca.

Crno-belima se nije dopala odluka sudije Nenada Minakovića da dosudi faul za Zvezdu iz kojeg je postignut pobednosni gol.

Nemanja Milunović je pao u blizini kaznenog prostora, Minaković je odlučio da je kontakt koji je imao sa Nemanjom Subotićem bio dovoljan za prekršaj, dok crno-beli očigledno misle drugačije.

"Filipoviću, dokle više?!", uputili su crno-beli pitanje predsedniku sudijske komisijem Dejanu Filipoviću na društvenim mrežama nekoliko minuta nakon završetka meča u Surdulici.

Crno-beli su, podsetimo, u poslednjem periodu, nekoliko puta izdavali saopštenja zbog nezadovoljstva suđenjem na utakmicama u prvenstvu Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track