RONALDO SE SLOMIO PRED KAMERAMA: Progovorio o SMRTI SINA, pa otkrio da je kasnio na pripreme jer mu je ĆERKICA BILA U BOLNICI!
Foto: Printscreen

ispovest

RONALDO SE SLOMIO PRED KAMERAMA: Progovorio o SMRTI SINA, pa otkrio da je kasnio na pripreme jer mu je ĆERKICA BILA U BOLNICI!

Fudbal -

U ekskluzivnom intervju koji je uzdrmao fudbalski svet, Portugalac Kristijano Ronaldo, odlučio je da kaže sve što mu leži na duši.

Bez zadrške je govorio o svom klubu Mančester junajtedu, lošem odnosu sa trenerom Ten Hagom, kritikama sa kojima se suočava, ali i ozbiljnim porodičnim problemima.

Mnoge je potresla njegova ispovest o velikoj tragediji koju je doživeo pre sedam meseci - smrti novorođenog sina.

U aprilu ove godine Kristijano Ronaldo i njegova nevenčana supruga Georgina Rodrigez doživeli su najgore iskustvo koje može da zadesi bilo kog roditelja, izgubili su novorođenu bebu.

Georgina je noslila blizance. Ćerkica Bela Esmeralda je preživela porođaj, ali njen brat nažalost nije. To je duboko potreslo celu porodicu.

Georgina Rodrigez
foto: Printscreen

Ronaldo je nakon tragedije koja ga je zadesila smogao snage i nastavio da igra.

U njegovu čast navijači Junajtedovog najvećeg rivala Liverpula u sedmom minutu meča zapevali su svoju čuvenu himnu "You'll never walk alone".

Ronaldo im to nikada neće zaboraviti.

"Nikada nisam očekivao da ću to doživeti", rekao je Ronaldo i otkrio:

"Primili smo i poruku saučešća od kraljevske porodice. I to me je u jednakoj meri zadivilo i dirnulo".

Ronaldo se nije pojavio na početku priprema Junajteda i nije putovao na Azijsku turneju sa timom. Tada se spekulisalo da želi da napusti klub, da je nezadovoljan i mnogi navijači su ga uzeli na zub.

Međutim, Ronaldo tvrdi da to nije bio razlog njegovog izostanka.

Ćerkica Bela Esmeralda je imala zdravstvenih problema, sa tri meseca je završila u bolnici i Ronaldo je u teškim momentima morao da bude uz porodicu.

Optužio je svoj klub za nedostatak empatije prema njemu.

"Porodica mi je sve, još i veše nakon svega što smo prošli ove godine" rekao je Kristijano.

Ronaldo ima sina Kristijana Juniora (12) i blizance Evu i Matea (5), čiji identetet majke nije poznat javnosti. Sa dugogodišnjom partnerkom Georginom dobio je ćerku Alanu Martinu (5) i Belu Esmeraldu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track