OVO NIJE LAKO NI GLEDATI: Italijan BEZOBRAZNO uleteo i umalo TEŠKO POVREDIO Sergeja! Milinković-Savić dobio jeziv udarac (VIDEO)
Foto: Printscreen

DIREKTNO U NOGU

OVO NIJE LAKO NI GLEDATI: Italijan BEZOBRAZNO uleteo i umalo TEŠKO POVREDIO Sergeja! Milinković-Savić dobio jeziv udarac (VIDEO)

Mundijal 2022 -

Fudbaleri Lacija poraženi su rezultatom 3:0 na gostovanju Juventusu, a još gori ishod za Rimljane mogao je da se dogodi nakon nesmotrenog starta čija žrtva je bio Sergej Milinković-Savić.

Srpski fudbaler je kao kapiten vodio Lacio u Torinu na utakmici 15. kola Serije A, a iz igre je izašao u 77. minutu nakon izuzetno neopreznog i opasnog starta Manuela Lokatelija.

Reprezentativac Srbije je nakon što je dobio udarac u list tražio izmenu, anakon što je napustio teren videlo se da je u bolovima.

A kako i ne bi bio...

Milinković-Savić je izašao kao pobednik iz duela sa Federikom Kijezom i kada je delovalo da će osvojiti loptu, pojavio se Lokateli koji je prilično zakasnio.

Srpski fudbaler je prvi stigao do lopte, a Italijan je snažno šutnuo direktno u nogu fudbalera.

Na usporenom snimku se jasno vidi koliko neoprezno je Lokateli startovao i sreća je što Sergej, koji je dobio težak udarac, nije ozbiljnije povređen na samo 10 dana od prve utakmice Srbije na Svetskom prvenstvu.

Dvadesetčetvorogodišnji fudbaler Juventusa neće igrati na Mundijalu zbog šokantnog poraza njegove reprezentacije od Severne Makedonije, a mi možemo da se nadamo da Milinković-Savić neće imati nikakve posledice ovog udarca.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track