MITAR JE MAFIJA, TAKO DOBRO LAŽE, DA ĆE SLAGATI I BRAZILCE: Nemanja Radonjić jedva čeka da počne Mundijal u Kataru
Foto: AP Darko Vojinovic

društvene igre

MITAR JE MAFIJA, TAKO DOBRO LAŽE, DA ĆE SLAGATI I BRAZILCE: Nemanja Radonjić jedva čeka da počne Mundijal u Kataru

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije u petak od 16.30 časova igra u Manami prijateljsku utakmicu protiv selekcije Bahreina.

Nemanja Radonjić
foto: FSS

Biće to generalna proba za Orlove pred start na Svetskom prvenstvu koje će od 20. novembra do 18. decembra biti igrano u Kataru.

Nemanja Radonjić je jedan od 11 momaka iz italijanske Serije A, na spisku selektora Dragana Stojkovića, jedva čeka da počne Mundijal.

- Često sam ovih dana pričao sa klupskim drugovima iz Torina na temu Mundijala. Nikoli Vlašiću nikako nije jasno kako to da uvek imamo fenomenalne igrače, a nikada ništa nismo napravili na velikom takmičenju. Možda je sada pravi trenutak - rekao je Nemanja Radonjić i nastavio:

Nikola Vlašić
foto: EPA

- Rikardo Rodrigez je jedan od najiskusnijih u reprezentaciji Švajcarske, moguće je da ćemo biti direktni rivali na terenu. Šalio sam se njim, rekao sam mu da je gotov. Priznao mi je da ne voli da igra protiv mene ni na treningu. Cenim ga kao igrača, ima odličnu tehniku za jednog defanzivca, ume da iznese loptu i često u Torinu gradimo akcije koje počinju od njega.

Aleksandar Mitrović, Fudbalska reprezentacija Srbije, Srbija
foto: Starsport

O atmosferi u reprezentaciji Srbiji najbolje govori slika iz aviona ili karantina, gde se više od 20 igrača zanima i provodi slobodno vreme uz jednu istu društvenu igru.

- Iskreno, ja ne učestvujem jer ne volim te društvene igre, ali obavezno stojim sa strane i pratim šta se dešava. Zanimljivo mi je da vidim ko se najviše nervira. Recimo, u "Mafiji" je poenta da se dobro slaže. Pošto je Mitar (Aleksandar Mitrović op.a.)obično među najboljima, nadam se da će umeti da slaže i Brazilce na terenu. A posle toga Kamerunce i Švajcarce - ubeđen je Radonjić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track