OTKRIVENO KAKO SU IGRAČI REAGOVALI NA ŠOKANTNE RONALDOVE REČI: Fudbaler Junajteda javno komentarisao intervju o kom bruji planeta
Foto: Profimedia

TRESE SE OSTRVO

OTKRIVENO KAKO SU IGRAČI REAGOVALI NA ŠOKANTNE RONALDOVE REČI: Fudbaler Junajteda javno komentarisao intervju o kom bruji planeta

Fudbal -

Šokantan intervju Kristijana Ronalda danima je tema broj jedan na Ostrvu.

Portugalac nije želeo više da ćuti, bez dlake na jeziku govorio je o katastrofalnom stanju u Junajtedu, očajnim odnosima sa trenerom Ten Hagom, saigračima i brojnim kritikama sa kojima se suočava ove sezone.

Njegov intervju šokirao je ceo fudbalski svet, a najviše čelnike, navijače i igrače Mančester junajteda.

Francuz Rafael Varan, koji je dugo igrao sa Ronaldom i u Real Madridu, prvi je igrač Junajteda koji je javno progovorio o ovom zapaljivom intervjuu.

"Očito je da sve to utiče na nas. Pratimo šta se sve dešava i šta se govori. Pokušavamo da ostanemo mirni u ovoj situaciji i ne želimo da se mešamo", rekao je Varan i dodao:

"Kada se radi o zvezdi kao što je Kristijano Ronaldo, moramo da držimo distancu. Mi smo deo kolektiva i to moramo da zapamtimo. Ono što ja želim, jeste ono što je najbolje za tim", završio je Francuz.

U Junajtedu je navodno već interno doneta odluka da se raskine ugovor sa Ronaldom, samo se traži najbolji način da se to izvede.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track