ERAKOVIĆ JE ŽELJA PARTIZANA, TU JE I ĐAKOVAC: Crno-beli se ozbiljno spremaju za zimski prelazni rok!
Foto: Starsport, Shutterstock, Printscreen Youtube

biće pojačanja

ERAKOVIĆ JE ŽELJA PARTIZANA, TU JE I ĐAKOVAC: Crno-beli se ozbiljno spremaju za zimski prelazni rok!

Fudbal -

Partizan želi da što jači uđe u prolećni deo prvenstva. Trener Gordan Petrić najavio je pojačanja u zimskom prelaznom roku.

Gordan Petrić
foto: Starsport

Na radaru kluba iz Humske su Novica Eraković, najbolji fudbaler Sutjeske iz Nikšića i Ifet Đakovac, vezni igrač TSC.

- Moj utisak u ova tri meseca je da nam ekipa niti smrdi, niti miriše. Mogli smo više u ligi, prosuli smo sedam bodova. Pre svega dva protiv Zvezde, dva protiv Javora i tri protiv Spartaka. Kada se sve sagleda, morali smo bolje - rekao je Gordan Petrić i dodao:

- Nisu nam potrebna pojačanja samo za naredne mesece, nego za jun mesec, bez obzira koje evropsko takmičenje budemo igrali. Meni kao treneru je bitno da te igrače imam u januaru, da bi ih spremao za jun. Za sada je potrebno da imamo dva ili tri nova igrača, kako bi se ekipa osvežila i unela neka nova energija.

Novica Eraković
foto: Printskrin/Jutjub

Novica Eraković ima 23 godine i igra na mestu centralnog veznog igrača za Sutjesku iz Nikšića. Radi se o korpulentnom fudbaleru visokom 187 centimetara koji je ove polusezone u Sutjesci odigrao 17 utakmica, dao tri gola i imao četiri asistencije.

Sa druge strane Ifet Đakovac (24) imao je maestralne partije u dresu TSC tokom jesenjeg dela sezone. Radi se o nekadašnjem đaku Partizanove omladinske škole, koji bi zaobilaznim putem mogao da se vrati u Humsku.

Ifet Đakovac
foto: Starsport

Novici Erakoviću ugovor sa Sutjeskom ističe u maju sledeće godine, pa za njega Partizan ne bi morao da plati obeštećenje. Ifet Đakovac vezan je za TSC do juna 2025, a njegova cena prema proceni sajta Transfermarkt iznosi 500.000 evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track