ŠOK NASTAVAK EKSPLOZIVNOG INTERVJUA: Ronaldo brutalno IZVREĐAO saigrače: Cenim samo tri igrača! Moj sin nema takav mentalitet!
Foto: Profimedia

bez kočnica

ŠOK NASTAVAK EKSPLOZIVNOG INTERVJUA: Ronaldo brutalno IZVREĐAO saigrače: Cenim samo tri igrača! Moj sin nema takav mentalitet!

Fudbal -

U ekskluzivnom intervjuu koji je dao britanskom novinaru Pirsu Morganu, Portugalac Kristijano Ronaldo priznao je da ceni samo trojicu saigrača iz Mančester junajteda.

Portugalski superstar dao je intervju koji je šokirao kompletnu fudbalsku javnost. Rešio je da ispriča sve što mu leži na duši i od momenta kada su krenule objave delova ovog eksplozivnog intervjua, Portugalac je tema broj jedan na Ostrvu.

Žestoko je kritikovao svoj klub Mančester junajed, njegove vlasnike i trenera Ten Haga, ali nije se tu zaustavio.

Sada je objavljen i nastavak u kome je opleo po svojim saigračima u Junajtedu.

Istakao je da ceni samo trojicu igrača iz svog tima.

"Samo za trojicu igrača Junajteda imam pozitivne reči. Diogo Dalot je vrlo profesionalan, iako je mlad i ne sumnjam da će dugo trajati. Pametan je i jako profesionalan. Spomenuo bih još i Lisandra Martineza i Kazemira", rekao je Ronaldo.

Nakon toga usledile su žestoke kritike na račun mladih igrača Junajteda.

"Ne poštuju iskusnije i starije igrače, žive u drugoj eri. Moram da kažem da moj sin koji ima 12 godina nema takav mentalitet. Mladi igrači danas do nekih stvari dolaze puno lakše, ne muče se, baš ih briga. Prave se da slušaju, ali na jedno uvo im uđe, a na drugo izađe. To me ne iznenađuje, ali za njih je prava šteta što ne koriste to što pored sebe imaju najbolji primer" kaže Ronaldo i dodaje:

"Ja sam taj primer. Svakog jutra prvi dolazim i zadnji odlazim".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track