"ŽIVO" BLATO U ŠESNAESTERCU! Kaljuga i voda umesto trave, a tek da vidite igrače, CIRKUS na elitnoj utakmici u komšiluku! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

BIZARNA UTAKMICA U BIH

"ŽIVO" BLATO U ŠESNAESTERCU! Kaljuga i voda umesto trave, a tek da vidite igrače, CIRKUS na elitnoj utakmici u komšiluku! (VIDEO)

Fudbal -

Potpuno nerealni uslovi, a utakmica se ipak odigrala. Da sve bude još bizarnije, po ovakvom terenu fudbaleri su uspeli da postignu čak četiri gola.

Neverovatne scene zabeležene su u Bosni i Hercegovini, gde je u Premijer ligi, odnosno prvom rangu tamošnjeg fudbala, odigrana utakmica između Veleža i Sloge Doboj u Gabeli.

U pitanju je bio susret 19, odnosno poslednjeg kola jesenjeg dela Premijer lige koji je završen rezultatom 2:2.

Za početak, pitanje je ko je i, na osnovu kojih pravila odlučio da uslovi zadovoljavaju potrebe igranja fudbalske utakmice na najvišem nivou.

Kiša je potpuno uništila teren, na većem delu istog se zadržala velika količina vode, a igrači su bili mokri i blatnjavi.

Zaista je pravo čudo kako je na ovom meču viđeno četiri gola za koje su "krivi" Vehabović u devetom i Zajmović u 85. minutu za Velež, odnosno Stevanović u 29. i Jašarević u 73. minutu za Slogu.

Nakon 19 utakmica Velež je na šestom mestu sa 24 bodova, dok je Sloga deveta sa tri boda manje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track