ZVEZDA VERUJE U NASLEDNIKA MILANA BORJANA: Crveno-beli potpisali novi ugovor sa nekadašnjim golmanom reprezentacije Srbije
Foto: www.crvenazvezdafk.com

poverenje

ZVEZDA VERUJE U NASLEDNIKA MILANA BORJANA: Crveno-beli potpisali novi ugovor sa nekadašnjim golmanom reprezentacije Srbije

Fudbal -

Nema odmora za čelnike Crvene zvezde koji uveliko rade na konstruisanju tima za prolećni deo sezone, a jedan od prvih poteza je produžetak saradnje između Crvene zvezde i golmana Nikole Vasiljevića na još tri i po godine.

Nikola Vasiljević
foto: www.crvenazvezdafk.com

Sportski direktor Mitar Mrkela naveo je da je ugovor nagrada za trud, rad i ponašanje sjajnog Vasiljevića.

- Vasiljević je došao pre tri godine u klub, ostavio je dobar utisak, bio i na nekoliko pozajmica gde je odlično branio. Poslednjih šest meseci je u klubu kao podrška Borjanu, a ovaj ugovor je priznanje za njega, njegov trud i dobro ponašanje. Nije lako biti rezerva Borjanu koji je neprikosnoven među stativama, ali mi mislimo i na budućnost - rekao je Mitar Mrkela i nastavio:

- Vasiljević je mlad za golmana, ima 26 godina i budućnost u Zvezdi je pred njim. Protiv Zenita je odlično branio u veoma teškoj utakmici koja, uprkos tome što je bila prijateljska, iziskivala je dosta posla za njega, s obzirom da se suočavao sa odličnim fudbalerima. Potvrdio je svoj kvalitet i verujem da će još mnogo godina biti sa nama u Zvezdi.

Nikola Vasiljević
foto: www.crvenazvezdafk.com

Nije mogao da sakrije osmeh sa lica Vasiljević zbog produžetka ugovora sa voljenim klubom, i u narednom periodu biće konkurencija kapitenu Milanu Borjanu.

- Presrećan sam što je došlo do nove saradnje. Ljudi iz kluba su me pozvali da dođem, da se dogovorimo oko novog ugovora i zaista sam presrećan što ću i dalje biti u Zvezdi. Znači mi poverenje kluba, već treću godinu sam ovde, i evo sada sam produžio ugovor, tako da ću nastaviti da radim sa željom da novi mandat bude bolji od prethodnog - kazao je Vasiljević i dodao:

- Prijaju mi treninzi sa Borjanom i Popovićem, stariji su, iskusniji golmani, tako da pokušavam da učim od njih. Upijam savete i od trenera golmana, bio je tu Điđi Brivio, sada se vratio Dušan Gašić koji je bio tu kada sam došao u klub i moram da istakenm da mi rad sa njim izuzetno prija i znači. Želja mi je da stanem na gol Crvene zvezde, a što se tiče klupsih ciljeva - samo da nastavimo kao i do sada.

Nikola Vasiljević
foto: www.crvenazvezdafk.com

Nikola Vasiljević je u Zvezdu stigao još u julu 2019. godine, da bi potom nastavio golmanski razvoj na pozajmicama, s obzirom na to da se kalio u Radniku, Proleteru i Napretku, a upravo su mu partije u Kruševcu obezbedile povratnu kartu za Marakanu, s obzirom da je u sezoni za nama bio jedan od najboljih čuvara mreže Superlige. Rođen je 1996. godine u Nišu i visok je 202 centimetra, a za Zvezdu je branio na devet utakmica i primio četiri gola, premda su sve bile prijateljskog karaktera.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track