BIO SI JAKO DOSADAN I LOŠE SI GOVORIO O MENI! Nejmarova poruka bivšem selektoru odzvanja Brazilom: Sudbina je smešna!
Foto: Hasan Bratic/DeFodi Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

oglasio se

BIO SI JAKO DOSADAN I LOŠE SI GOVORIO O MENI! Nejmarova poruka bivšem selektoru odzvanja Brazilom: Sudbina je smešna!

Fudbal -

Iskusni stručnjak Tite napustio je klupu reprezentacije Brazila nakon bolne eliminacije od Hrvatske u četvrtfinalu Mundijala u Kataru.

Najveća zvezda ove reprezentacije, Nejmar, oprostio se od sada već bivšeg selektora izuzetno emotivnom porukom koju je objavio na svom Instagram profilu.

"Pre nego što smo se lično upoznali, igrali smo jedan protiv drugog mnogo puta. I znaš šta? Mislio sam da si jako dosadan. Činio si sve da me pobediš, čak si i loše govorio o meni. Ipak, sudbina je smešna. Tebe je stavila za trenera, a meni dala broj 10", napisao je Nejmar.

Slavni as se zahvalio bivšem selektoru na svemu što je učinio za njega.

"Poznavao sam te kao trenera i znao sam da si dobar, ali kao osoba si puno bolji. Upoznao si me i znaš ko sam, a to mi je bitno. Ovo pišem da ti se zahvalim za sve, za sve lekcije koje si me naučio, a toga je bilo puno", ističe Nejmar i dodaje:

"Uvek ćeš biti jedan od najboljih trenera koje sam ikada imao, uvek ću te podržavati. Imali smo lepih trenutaka, ali smo imali i onih koji su jako boleli. Ovaj poslednji će nas još dugo boleti".

Tite, Brazil
foto: AP Photo/Alessandra Tarantino

"Zaslužio si pehar prvaka sveta, zaslužili smo ga svi mi zbog svega što smo učinili i svega čega smo se odrekli kako bismo pokušali da ostvarimo svoj najveći san. Bog nije tako hteo. Hvala, profesore Tite i veliki zagrljaj", poručio je Nejmar.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track