ČUDESAN KOŠ BOGDANOVIĆA! Nikome nije bilo jasno kako je OVO izveo: Ubacio preko TABLE i bacio publiku u trans! Saigrači u NEVERICI
Foto: Printscreen

MAGIJA

ČUDESAN KOŠ BOGDANOVIĆA! Nikome nije bilo jasno kako je OVO izveo: Ubacio preko TABLE i bacio publiku u trans! Saigrači u NEVERICI

Košarka -

Pogledajte neverovatan koš srpskog asa...

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović blistao je u trijumfu Hoksa.

Atlanta je u veoma dramatičnom meču, posle produžetka, savladala Čikago Bulse rezultatom 123:122, a popularni Bogi bio je najefikasniji u pobedničkom timu.

Meč je završio sa 28 poena, sedam skokova i pet asistencija.

Pogodio je Srbin nekoliko izuzetno važnih koševa, posebno u produžetku kada se odlučivao pobednik meča, međutim, jedan se posebno istakao.

Sredinom produžetka Bogdan je dobio loptu u ćošku na pet sekundi do kraja napada. Krenuo je ka košu, ali njegov čuvar Džons je odigrao sjajnu odbranu, priterao ga je uz čeonu liniju i delovalo je da se nalazi u bezizlaznoj situaciji... Ipak, Bogi je pronašao rešenje. Uputio je izuzetno težak šut preko table i lopta je proletela kroz obruč.

Njegov potez izazvao je pravi delirijum na tribinama, a oduševljeni saigrači hvatali su se za glavu. Niko nije mogao da veruje da je iz te pozicije uspeo da pogodi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track