SVET BRUJI O SRAMOTI JUVENTUSA! Italija se oprašta od Siniše Mihajlovića, a oni se OBRUKALI! Ovakve poteze im niko neće zaboraviti
Foto: Robin Nordlund / Zuma Press / Profimedia

SRAMOTA

SVET BRUJI O SRAMOTI JUVENTUSA! Italija se oprašta od Siniše Mihajlovića, a oni se OBRUKALI! Ovakve poteze im niko neće zaboraviti

Fudbal -

Fudbalski klub Juventus, našao se na udaru navijača zbog reakcije koja je izostala nakon vesti da je Siniša Mihajlović izgubio borbu sa leukemijom.

Od 20 klubova Serije A, 19 je odalo počast Mihajloviću, a ljubtelji fudbala su primetili da na zvaničnim profilima na društvenim mrežama Juventusa nije napisano nijedna reč o Srbinu.

U Italiji se našao na naslovnim stranama, neprestano stižu reakcije fudbalera, bivših i sadašnjih, trenera i fudbalskih radnika.

Svi preostali klubovi najjačeg italijanskog šampionata su poslali poruku nakon tragične vesti, međutim velikan "ćuti".

Jedini potez koji je klub uradio jeste "podela" objave Andree Anjelija, čelnika koji možda neće ni ostati na svojoj poziciji, koji je uz fotografiju sa Mihajlovićem poručio: Nisu samo slobodni udarci sada, već pravi slobodni duh.

Klub se našao na udaru navijača iz Italije koji na društvenim mrežama kritikuju ovakve odluke ljudi iz Juventusa.

Centarfor ove ekipe, Dušan Vlahović, među prvima je poslao poruku nakon što je u javnost stigla loša vest iz Rima.

Oglasio se i kapiten Leonardo Bonući.

Fudbal je danas izgubio velikog trenera. Izgubili smo čoveka sa vrednostima koje malo ko ima. Zbogom Siniša - poručio je Bonući.

Poruke upućene Mihajloviću poslali su i brojni nekadašnji fudbaleri Juventusa koji su Srbina imali za protivnika.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track