POTRESNA SCENA ITALIJANSKOG MINISTRA: Mihajlovićev prijatelj se obraćao uživo, pa ZANEMEO OD BOLA kada je čuo tragičnu vest VIDEO
Foto: Instagram/matteosalviniofficial

TUGA...

POTRESNA SCENA ITALIJANSKOG MINISTRA: Mihajlovićev prijatelj se obraćao uživo, pa ZANEMEO OD BOLA kada je čuo tragičnu vest VIDEO

Fudbal -

Siniša Mihajlović je ostavio veliki trag u svetu fudbala, a osim u Srbiji posebno je bio voljen u Italiji, o čemu govore brojne reakcije iz te države nakon tragične vesti da nas je fudbalska legenda napustila posle teške borbe sa leukemijom.

Klubovi, bivši i sadašnji fudbaleri, treneri, fudbalski radnici i navijači opraštaju se od Mihajlovića koji je preminuo u jednoj klinici u Rimu.

Potresna scena zabeležena je na konferenciji za medije koju je držao Mateo Salvini, ministar za infrastrukturu, koji je bio Sinišin prijatelj.

Tokom konferencije koja je emitovana uživo, Salvini je govorio o uobičajenim temama kada je na mobilnom telefonu dobio obaveštenje o Sinišinoj smrti.

Ministar je vidno uzrujan prekinuo obraćanje.

- Oprostite mi, ali dok sam pričao, dobio sam veoma loše vesti - poručio je Salvini nakon čega je zaduženom za odnose sa javnošću dao znak da nastavi konferenciju tako što će reč dobiti ministar zdravlja.

Salvini je ubrzo nakon konferencije poslao emotivnu poruku putem društvene mreže Instagram.

- Ne želim da poverujem. Srećan put Siniša, šampione na terenu i van njega. Odlazi prijatelj, jedna ozbiljna, dobra i velikodušna osoba, borac koji se nije plašio da kaže šta misli. Nikada. Odlazi otac, muž, deda, ostavljajući za sobom ogromno nasleđe naklonosti i ljubavi, počev od njegove divne porodice i svih ljudi u sportu. Mnogo ćeš nam nedostajati. Zaista, uvek ćeš biti sa nama - poručio je Salvini.

O prijateljstvu Mihajlovića i Salvinija puno se govorilo na startu 2020. godine, kada je Srbin podržao političara i njegovu kampanju pred lokalne izbore u oblasti Emilija-Romanja.

- Ima moj glas i nadam se da može da pobedi. Sreli smo se pre nekoliko dana. Dugo se znamo, prijatelji smo još iz Milana i dopada mi se njegova odlučnost, snaga i borba. Mateo je čovek koji ono što obeća to i uradi - govorio je Mihajlović za italijanske medije.

Salvini nije zaboravio reči prijatelja koje su podigle puno prašine, a Sinišin odlazak mu je teško pao.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track