ITALIJA ĆE ZAUVEK VOLETI SINIŠU! Italijan za Kurir OTVORIO DUŠU nakon odlaska Mihajlovića: Pokazao nam je najteže delove borbe
Foto: Printscreen, Dado Đilas

LEGENDA NA ČIZMI

ITALIJA ĆE ZAUVEK VOLETI SINIŠU! Italijan za Kurir OTVORIO DUŠU nakon odlaska Mihajlovića: Pokazao nam je najteže delove borbe

Fudbal -

Specijalni izveštač iz Katara - Dejan Ignjatović

Vest o odlasku Siniše Mihajlovića nakon teške i naporne borbe sa leukemijom odjeknula je širom sveta.

Ljubitelji fudbala opraštaju se od legendarnog fudbalera i trenera, a jedan italijanski novinar pokušao je za Kurir da približi način na koji su u Italiji gledali na Mihajlovića i njegovu borbu.

Stefano Ricato, novinar televizije "RAI", govorio je za Kurir o Siniši koji je u Italiji ostavio ogroman trag prvo kao fudbaler, a potom i kao trener.

01:20

Novinar iz Italije za Kurir o Siniši Mihajloviću

- Naravno da je Siniša Mihajlović bio bitan čovek u Italiji. Kao igrač ranije i mađioničar sa slobodnim udarcima i kasnije kao trener. Cela Italija je pratila njegov put u teškoj borbi sa bolesti. Postao je još važniji zbog borbe sa leukemijom. Bio je veoma iskren o svim teškoćama i krhkosti koje dolaze sa tim - rekao je Ricato i dodao:

- Bio je jak, imao je jak stav prema bolesti. Bio je željan da pokaže najteže delove borbe. Porodica je bila s njim, a sada u Italiji ima puno tužnih ljudi. Naravno, biće voljen u Italiji zauvek, zbog stava, želje za pobedom dok je bio igrač i trener i zbog njegovih poruka tokom prethodnih nekoliko meseci - zaključio je italijanski novinar koji iz Katara izveštava sa Svetskog prvenstva.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track