NOGA VREDNA 900 MILIONA DOLARA! Nije želeo da RIZIKUJE ako njegovoj "LEVICI" krene po ZLU: Evo ko je sve osigurao delove SVOG TELA
Foto: AP Frank Franklin Ii, EPA Abir Sultan, AP Manu Fernandez

NEVEROVATNO

NOGA VREDNA 900 MILIONA DOLARA! Nije želeo da RIZIKUJE ako njegovoj "LEVICI" krene po ZLU: Evo ko je sve osigurao delove SVOG TELA

Fudbal -

Ljudi širom sveta svesni su koliko je važno osigurati se za slučaj nekih nepredviđenih i ne tako lepih situacija. Mnogi od nas osigurali su svoj automobil i kuću, kupujemo posebna putna osiguranja, a imamo i redovna zdravstvena osiguranja.

Lionel Mesi
foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zanimljivo je da su fudbaleri širom sveta otišli korak dalje i umesto dosadašnjih, konvencionalnih tipova osiguranja, našli su način da se osiguraju da nikada nemaju problema sa prihodima.

Kristijano Ronaldo
foto: AP Photo/Ariel Schalit

Lionel Mesi, Kristijano Ronaldo, Garet Bejl, Manuel Nojer doneli su odluku da osiguraju ono što je njima najvažnije, odnosno specifične delove svog tela.

Garet Bejl
foto: EPA/STEPHANIE LECOCQ

Lionel Mesi osigurao je svoju levu nogu na 900.000.000 dolara, dok je Kristijano Ronaldo odlučio da na obe svoje noge uplati osiguranje od 144.000.000 dolara.

Manuel Nojer
foto: Profimedia

Bejl je za osiguravanje leve noge i stopala dao 126.000.000 dolara, a Nojer je ruke osigurao za 3.500.000 miliona dolara.

(Kurir.rs/Instagram)

Bonus video:

00:48

FUDBAL I KRIMINAL SU NEZAOBILAZNI PARTNERI! Stručnjaci obelodanili zloupotrebu FUNKCIJA u fudbalu: Dolazi do začaranog kruga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track