JOŠ JEDAN BIVŠI SAIGRAČ EMOTIVNO SE OPROSTIO OD MIHE: Tri dana PLAČEM BEZ PRESTANKA, ožiljak na mom srcu ostaće doživotno (FOTO)
Foto: Profimedia Federico Proietti Newscom Pr

EMOCIJE

JOŠ JEDAN BIVŠI SAIGRAČ EMOTIVNO SE OPROSTIO OD MIHE: Tri dana PLAČEM BEZ PRESTANKA, ožiljak na mom srcu ostaće doživotno (FOTO)

Fudbal -

Petar Puača, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i bivša juniorska zlatna kopačka Evrope, oprostio se od velikog Siniše Mihajlovića noseći majicu sa likom velikog Mihe, na kojoj napred piše: legende nikada ne umiru, a nazad: spomenik i kada porušiš ostaje spomenik.

- Opraštam se od mog dragog Mihe, brata, druga i prijatelja koji mi je najviše pomogao kada sam kao najmlađi ušao u prvi tim Zvezde. Zatim me 1996. dočekao u Italiji kao člana porodice. Igrao je za Sampdoriju, ja za Đenovu. Našao mi je kuću, naučio italijanski jezik, uvek davao očinske savete. Zvali smo ga svi ćale. I Deki Stanković i ja i svi, svi - emotivan je Puača.

Petar Puača
foto: Privatna arhiva

- Bio je najveći naš ambasador fudbala u celom svetu, jer ni Maradona, ni Mesi, ma niko, niko na svetu nije postigao toliko golova iz slobodnih udaraca. Mogao bih knjigu da napišem o najboljem čoveku koga sam upoznao u životu, Miha se rađa jednom u milion godina - rekao je bivši fudbaler Crvene zvezde.

Siniša Mihajlović
foto: Profimedia

- Neka ti je večna slava svetski bombarderu za kojim pati danas cela Srbija, fudbalska Evropa i svet. Živećeš večno u mom srcu, a ožiljak na mom srcu tvojom smrću ostaće doživotno. Tri dana plačem bez prestanka - poručuje emotivni Puača i dodaje.

- Ne verujem. Neću da prihvatim. Volim te najviše na svetu. Tvoj Mali Puki, kako si me zvao - poslao je poslednji pozdrav svom prijatelju Petar Puača.

Za kraj je predložio da se novi nacionalni stadion u Srbiji zove "Siniša Mihajlović", po njegovom preminulom prijatelju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track